Reboot Tech 2-in-1 Shorts Black

699 NOK

699 NOK

Treningsshorts i 2-i-1-modell.

Størrelse

Reboot Stringer Top Men Black

Gå til produkt

Tekniske egenskaper

Plagget er designet og produsert med en 2-i-1-funksjon der innertightsen er av et fleksibelt og mykt materiale som øker komforten under trening, mens det utenpåliggende plagget fullfører looken. Noen av innertightsene er utstyrt med lomme for mobil, baller eller nøkler. Se de tekniske spesifikasjonene for informasjon om akkurat dette plagget.
Sorona® er en delvis plantebasert polymer. Fordi det reduserer vår avhengighet av ikke-fornybare fossile ressurser, har det også lavere miljøpåvirkning enn andre syntetiske materialer som polyester og nylon.
Dette plagget har én eller flere lommer slik at du kan holde orden på småting når du trener. Noen lommer har glidelås, andre er åpne. Les den tekniske spesifikasjonen for informasjon om akkurat dette plagget.

Varenr.: 13323-001

Vår ambisjon er å sende bestillingen så snart som mulig. Hvis du bestiller før 13.00, vil den bli sendt samme dag! Husk at leveransen kan være lengre i perioder med høyt salg og helligdager. Ved kassen ser du nøyaktig hvilke priser og leveringsmetoder som gjelder for bestillingen din. Prisene i vår nettbutikk er inkludert moms (mva). Alle priser er oppført eksklusive fraktkostnader. Fraktkostnad er lagt til prisen og betales av kunden. Fraktkostnad er kunngjort ved bestilling. Vi tilbyr retur innen 30 dager og gratis bytte. Retur uten bytte til et annet produkt koster 49 NOK. Returer sendes via samme leverandør som leverte bestillingen.

Beskrivelse

Modell 1 er 182 cm høy og bruker størrelse M.

Treningsshorts i 2-i-1-modell. Reboot-kolleksjonen er en treningskolleksjon med snitt og detaljer som fremhever kroppen, laget for å hjelpe deg med å bli den beste versjonen av deg selv. Reboot shorts er perfekt for enhver treningsøkt. Trygg med god støtte, men likevel lett på grunn av innerbuksen i mesh som gir god ventilasjon. Glidelåslommer foran og dekorative baklommer. Yttermaterialet er lett med en strukturert overflate. Med elastisk mesh-panel i skrittet for full bevegelsesfrihet og snøring i linningen.

- 55 % polyester, 45 % Sorona®. Innlegg: 72 % nylon, 28 % spandex. - Innershorts: 72 % nylon, 28 % spandex.
- Én sidelomme med glidelås
- To åpne sidelommer
- ICIW-logoprint
- Normal passform

Shop the look