Mercury 18 cm shorts Black

419 NOK

599 NOK

Løpeshorts med refleksdetaljer.

Størrelse

Mercury tech tank top Pine Green

Gå til produkt

Tekniske egenskaper

Dette plagget har refleksdetaljer både bak og foran for full synlighet i mørket.
Materialet er i stretch både vertikalt og horisontalt noe som gir en utrolig fleksibilitet og elastitisitet. Det gir full bevegelsesfrihet for å gjøre treningsøkten din så behagelig som mulig.

Vask: Vaskes ved maks. 40° C. Ikke bruk tøymykner ved vasking. Må ikke brukes i tørketrommel. Vaskes med lignende farger.

Varenr.: 11935-001

Vår ambisjon er å sende bestillingen så snart som mulig. Hvis du bestiller før 13.00, vil den bli sendt samme dag! Husk at leveransen kan være lengre i perioder med høyt salg og helligdager. Ved kassen ser du nøyaktig hvilke priser og leveringsmetoder som gjelder for bestillingen din. Prisene i vår nettbutikk er inkludert moms (mva). Alle priser er oppført eksklusive fraktkostnader. Fraktkostnad er lagt til prisen og betales av kunden. Fraktkostnad er kunngjort ved bestilling. Vi tilbyr retur innen 30 dager og gratis bytte. Retur uten bytte til et annet produkt koster 49 NOK. Returer sendes via samme leverandør som leverte bestillingen.

Beskrivelse

Modell 1 er 191 cm høy og bruker størrelse L.

Løpeshorts med refleksdetaljer. Mercury 18 Shorts er en shorts lagd for løping og annen trening. Det lette stoffet gjør at du kan bevege seg lett og uforstyrret. Elastikk i midjen og snor for perfekt passform. Den har to åpne lommer og én lomme med glidelåsr.

- 90 % polyester 10 % Spandex
- 4-veis stretchmateriale
- Reflekterende ICIW-logo på forsiden
- Refleksdetalj på baksiden for god synlighet
- 18 cm innersøm
- Standard passform

Shop the look