Charge Shorts Men Sea Green

479 NOK

599 NOK

Treningsshorts med glidelåslommer.

Størrelse

Tekniske egenskaper

Materialet er i stretch både vertikalt og horisontalt noe som gir en utrolig fleksibilitet og elastitisitet. Det gir full bevegelsesfrihet for å gjøre treningsøkten din så behagelig som mulig.
Plagget har paneler eller detaljer i nettingmateriale. Netting er et gjennomhullet eller åpent strikket tøy som slipper gjennom luft og kroppsvarme, noe som gir en svalere følelse når du svetter som mest.
Dette plagget har én eller flere lommer slik at du kan holde orden på småting når du trener. Noen lommer har glidelås, andre er åpne. Les den tekniske spesifikasjonen for informasjon om akkurat dette plagget.

Vask: Vaskes ved maks. 40° C. Ikke bruk tøymykner ved vasking. Må ikke brukes i tørketrommel. Vaskes med lignende farger.

Varenr.: 13248-286

Vår ambisjon er å sende bestillingen så snart som mulig. Hvis du bestiller før 13.00, vil den bli sendt samme dag! Husk at leveransen kan være lengre i perioder med høyt salg og helligdager. Ved kassen ser du nøyaktig hvilke priser og leveringsmetoder som gjelder for bestillingen din. Prisene i vår nettbutikk er inkludert moms (mva). Alle priser er oppført eksklusive fraktkostnader. Fraktkostnad er lagt til prisen og betales av kunden. Fraktkostnad er kunngjort ved bestilling. Vi tilbyr retur innen 30 dager og gratis bytte. Retur uten bytte til et annet produkt koster 49 NOK. Returer sendes via samme leverandør som leverte bestillingen.

Beskrivelse

Modell 1 er 188 cm høy og bruker størrelse M.

Treningsshorts med glidelåslommer. Charge-kolleksjonen er utviklet for høyintensitiv trening. Disse shortsene er laget av to materialer i høy kvalitet: et tynt 4-veis stretch-materiale og et ventilerende mesh-materiale som virker avkjølende. Snøring og elastikk i midjen. Glidelåslommer i sidene og elastisk stropp bak til T-skjorten eller håndkleet ditt mens du trener. Dekorative lommer bak.

- Hovedmateriale: 90 % polyester, 10 % elastan. - Mesh-materiale: 95 % polyester, 5 % spandex
- Glidelåslommer
- 10 cm innersøm
- Snor i midjen
- Refleksdetaljer bak
- Svart reflekslogo foran
- Normal passform