Stride Sweatshirt Men Burgundy

699 NOK

699 NOK

Treningsgenser.

Størrelse

Stride Sweat Shorts Men Black

Gå til produkt

Vask: Vaskes ved maks. 40° C. Ikke bruk tøymykner ved vasking. Må ikke brukes i tørketrommel. Vaskes med lignende farger.

Varenr.: 13199-006

Vår ambisjon er å sende bestillingen så snart som mulig. Hvis du bestiller før 13.00, vil den bli sendt samme dag! Husk at leveransen kan være lengre i perioder med høyt salg og helligdager. Ved kassen ser du nøyaktig hvilke priser og leveringsmetoder som gjelder for bestillingen din. Prisene i vår nettbutikk er inkludert moms (mva). Alle priser er oppført eksklusive fraktkostnader. Fraktkostnad er lagt til prisen og betales av kunden. Fraktkostnad er kunngjort ved bestilling. Vi tilbyr retur innen 30 dager og gratis bytte. Retur uten bytte til et annet produkt koster 49 NOK. Returer sendes via samme leverandør som leverte bestillingen.

Beskrivelse

Modell 1 er 189 cm høy og bruker størrelse L.

Hettegenser for trening med sidelomme. Stride Hoodie er en hettegenser laget for trening og oppvarming. Det laget av behagelig bomullsblandingsmateriale som holder fasongen vask etter vask. Det litt lenger bak enn foran, har en fôret hette med gummidyppede snorer, og små sidehull med revnesperrer. En gummistipe på ryggen hindrer at du sklir på treningsbenker og andre glatte underlag. Glidelåslomme på den ene siden. .

- 59.4% Bomull, 34.1% Polyester 6.5% Elastane
- ICIW logo foran
- Justerbar hette
- Standard passform
- Glidelåslomme på siden
- Lengre bak, for komfort og stil

Shop the look