Unified Hoodie Beige

400 NOK

799 NOK

Hettegenser i bomull med sømløs kant.

Størrelse

Unified Sweat Pants Beige

Gå til produkt

Tekniske egenskaper

Økologisk bomull dyrkes uten bruk av farlige kjemikalier, gjødsel og sprøytemidler, og gir bedre landbrukspraksis som bidrar til å bevare både vann- og landressurser.

Vask: Vaskes ved maks. 40° C. Ikke bruk tøymykner ved vasking. Må ikke brukes i tørketrommel. Vaskes med lignende farger.

Varenr.: 13233-164

Vår ambisjon er å sende bestillingen så snart som mulig. Hvis du bestiller før 13.00, vil den bli sendt samme dag! Husk at leveransen kan være lengre i perioder med høyt salg og helligdager. Ved kassen ser du nøyaktig hvilke priser og leveringsmetoder som gjelder for bestillingen din. Prisene i vår nettbutikk er inkludert moms (mva). Alle priser er oppført eksklusive fraktkostnader. Fraktkostnad er lagt til prisen og betales av kunden. Fraktkostnad er kunngjort ved bestilling. Vi tilbyr retur innen 30 dager og gratis bytte. Retur uten bytte til et annet produkt koster 49 NOK. Returer sendes via samme leverandør som leverte bestillingen.

Beskrivelse

Modell 1 er 170 cm høy og bruker størrelse S.

Modell 2 er 183 cm høy og bruker størrelse L.

Hettegenser i bomull med sømløs kant. Unified er vår kjønnsnøytrale kolleksjon, laget for å tilpasse seg deg. Denne hettegenseren er laget av 100 % bomull og har ribbestrikkede mansjetter. Hetten er fôret for optimal komfort. Hettegenseren kan justeres ved å kutte rett under trensene i sidesømmen, og dermed oppnå den perfekte lengden for deg. Velg en størrelse ekstra for oversized-passform.

– 76 % økologisk bomull, 24 % resirkulert bomull
- 325 GSM
– fôret hette
– sømløs kant
– justerbar lengde på tre nivåer
– unisex-størrelser – sjekk størrelsesguiden for informasjon

Shop the look