Mercury Vest Black Men

300 NOK

999 NOK

Løpevest med polstret front.

Størrelse

Tekniske egenskaper

Dette plagget har én eller flere lommer slik at du kan holde orden på småting når du trener. Noen lommer har glidelås, andre er åpne. Les den tekniske spesifikasjonen for informasjon om akkurat dette plagget.

Vask: Vaskes ved maks. 40° C. Ikke bruk tøymykner ved vasking. Må ikke brukes i tørketrommel. Vaskes med lignende farger.

Varenr.: 12006-001

Vår ambisjon er å sende bestillingen så snart som mulig. Hvis du bestiller før 13.00, vil den bli sendt samme dag! Husk at leveransen kan være lengre i perioder med høyt salg og helligdager. Ved kassen ser du nøyaktig hvilke priser og leveringsmetoder som gjelder for bestillingen din. Prisene i vår nettbutikk er inkludert moms (mva). Alle priser er oppført eksklusive fraktkostnader. Fraktkostnad er lagt til prisen og betales av kunden. Fraktkostnad er kunngjort ved bestilling. Vi tilbyr retur innen 30 dager og gratis bytte. Retur uten bytte til et annet produkt koster 49 NOK. Returer sendes via samme leverandør som leverte bestillingen.

Beskrivelse

Modell 1 er 188 cm høy og bruker størrelse L.

Løpevest med polstret front. Mercury Vest er beregnet til løping og annen utendørs trening. Den har PrimaLoft-polstring i fronten for å holde deg varm, mens ryggen er lagd av av et power stretch-materialefor fullstendig bevegelsesfrihet.

- 52,3 % nylon 41,7 % polyester 6 % Spandex
- ICIW-logo på forsiden
- Polstret med PrimaLoft syntetisk fôr
- Standard passform

Shop the look