Smash Dress Navy

210 NOK

699 NOK

Padelkjole i elastisk materiale.

Størrelse

Vask: Vaskes ved maks. 40° C. Ikke bruk tøymykner ved vasking. Må ikke brukes i tørketrommel. Vaskes med lignende farger.

Varenr.: 13015-009

Vår ambisjon er å sende bestillingen så snart som mulig. Hvis du bestiller før 13.00, vil den bli sendt samme dag! Husk at leveransen kan være lengre i perioder med høyt salg og helligdager. Ved kassen ser du nøyaktig hvilke priser og leveringsmetoder som gjelder for bestillingen din. Prisene i vår nettbutikk er inkludert moms (mva). Alle priser er oppført eksklusive fraktkostnader. Fraktkostnad er lagt til prisen og betales av kunden. Fraktkostnad er kunngjort ved bestilling. Vi tilbyr retur innen 30 dager og gratis bytte. Retur uten bytte til et annet produkt koster 49 NOK. Returer sendes via samme leverandør som leverte bestillingen.

Beskrivelse

Modell 1 er 169 cm høy og bruker størrelse S.

Kjole i stretchy prestasjonsmateriale. Smash Dress er laget for padel, tennis og annen racket-sport. Den har en høy hals foran og en åpen rygg, for perfekt passform. Et kort skjørt vil holde deg stilig på banen, og tillater fri bevegelse.Laget for å yte, konstruert for å vinne. Smash-kolleksjonen er designet spesifikt for Padel med take på din ytelse og utholdenhet. Med funksjonelle materialer og førsteklasses design har we' fokusert på detaljene slik at du kan fokusere på spillet.

- Elastisk materiale for flott passform
- 64 % nylon 36 % spandex
- ICIW-logo foran
- ICANIWILL-logo på ryggen
- Match det med Smash Padel-shorts eller Smash Biker-shorts for et helt antrekk.

Shop the look