Soft Thong Black

79 NOK

99 NOK

1-pakning stringtruser.

Størrelse

Tekniske egenskaper

Dette materialet er supermykt og kjennes som et ekstra hudlag. Det er litt mer ømfintlig, så vær forsiktig med treningsutstyr og overflater som kan skape friksjon, ettersom det kan skade tøyet.

Vask: Vaskes ved maks. 40° C. Ikke bruk tøymykner ved vasking. Må ikke brukes i tørketrommel. Vaskes med lignende farger.

Varenr.: 13225-001

Vår ambisjon er å sende bestillingen så snart som mulig. Hvis du bestiller før 13.00, vil den bli sendt samme dag! Husk at leveransen kan være lengre i perioder med høyt salg og helligdager. Ved kassen ser du nøyaktig hvilke priser og leveringsmetoder som gjelder for bestillingen din. Prisene i vår nettbutikk er inkludert moms (mva). Alle priser er oppført eksklusive fraktkostnader. Fraktkostnad er lagt til prisen og betales av kunden. Fraktkostnad er kunngjort ved bestilling. Vi tilbyr retur innen 30 dager og gratis bytte. Retur uten bytte til et annet produkt koster 49 NOK. Returer sendes via samme leverandør som leverte bestillingen.

Beskrivelse

1-pakning stringtruser. Soft Thong er en stringtruse som er like komfortabel på trening som til hverdags. Det tynne materialet gjør dem nesten usynlige for å unngå synlig trusekant. Mykt og behagelig materiale med god pusteevne. Bruk en vaskepose for å unngå unødig skade i vask.

- 70 % nylon 30 % spandex
- God pusteevne
- 1-pakning