Charge Tank Top Wmn Black

319 NOK

399 NOK

Tank top med racerrygg.

Størrelse

Charge Biker Shorts Wmn Teal

Gå til produkt

Tekniske egenskaper

Plagget har en strammere passform for optimal bevegelsesfrihet.
Vår egenutviklede Sweattech™-teknologi er lagd for å transportere fukt og svette fra kroppen til stoffets overflate, der det fordamper. Dermed kan du holde deg tørr ogt komfortabel når du trener.

Vask: Vaskes ved maks. 40° C. Ikke bruk tøymykner ved vasking. Må ikke brukes i tørketrommel. Vaskes med lignende farger.

Materiale: Cut and Sew

Varenr.: 13257-001

Vår ambisjon er å sende bestillingen så snart som mulig. Hvis du bestiller før 13.00, vil den bli sendt samme dag! Husk at leveransen kan være lengre i perioder med høyt salg og helligdager. Ved kassen ser du nøyaktig hvilke priser og leveringsmetoder som gjelder for bestillingen din. Prisene i vår nettbutikk er inkludert moms (mva). Alle priser er oppført eksklusive fraktkostnader. Fraktkostnad er lagt til prisen og betales av kunden. Fraktkostnad er kunngjort ved bestilling. Vi tilbyr retur innen 30 dager og gratis bytte. Retur uten bytte til et annet produkt koster 49 NOK. Returer sendes via samme leverandør som leverte bestillingen.

Beskrivelse

Modell 1 er 176 cm høy og bruker størrelse XS.

Tank top med racerrygg. Charge-kolleksjonen er utviklet for høyintensitiv trening. Denne tanktoppen er laget av et lett funksjonelt materiale i høy kvalitet for best mulig bevegelsesfrihet. Racerrygg og avrundet fall nederst for en god passform.

- 85 % nylon, 15 % spandex
- SWEATTECH™
- ICIW-reflekslogo
- Avrundet fall nederst
- Limt søm i halsutringningen
- Standard passform
- Full lengde

Shop the look