Ultimate Training V-shape Tights Deep Green

240 NOK

799 NOK

Treningsleggings med V-form foran.

Størrelse

Ultimate Training Hoodie Sports Bra Deep Green

Gå til produkt

Tekniske egenskaper

Plagget er helt eller delvis produsert av resirkulert materiale. Se spesifikasjonene for å se detaljer. Ved å bruke resirkulerte materialer bruker vi ressurser som allerede er i omløp. Som en del av klimastrategien vår skal 80 % av alt materiale som brukes i produktene våre være resirkulert innen 2025.
Vår egenutviklede Sweattech™-teknologi er lagd for å transportere fukt og svette fra kroppen til stoffets overflate, der det fordamper. Dermed kan du holde deg tørr ogt komfortabel når du trener.

Vask: Vaskes ved maks. 40° C. Ikke bruk tøymykner ved vasking. Må ikke brukes i tørketrommel. Vaskes med lignende farger.

Varenr.: 11974-017

Vår ambisjon er å sende bestillingen så snart som mulig. Hvis du bestiller før 13.00, vil den bli sendt samme dag! Husk at leveransen kan være lengre i perioder med høyt salg og helligdager. Ved kassen ser du nøyaktig hvilke priser og leveringsmetoder som gjelder for bestillingen din. Prisene i vår nettbutikk er inkludert moms (mva). Alle priser er oppført eksklusive fraktkostnader. Fraktkostnad er lagt til prisen og betales av kunden. Fraktkostnad er kunngjort ved bestilling. Vi tilbyr retur innen 30 dager og gratis bytte. Retur uten bytte til et annet produkt koster 49 NOK. Returer sendes via samme leverandør som leverte bestillingen.

Beskrivelse

Modell 1 er 173 cm høy og bruker størrelse S.

Treningsleggings med V-form foran. Ultimate Training V Shape Tights er et par treningsleggings i et solid materiale perfekt for økter på treningsstudioet. De er høye i livet, men med V-form foran for en ekstra kant. En silikonstripe på innsiden av linningen vil holde dem på plass.

- 78 % resirkulert polyester 22 % Spandex
- SWEATTECH™
- Siliikonstripe på innsiden av linningen
- ICIW-logo på linning
- Høyt liv
- Full lengde

Shop the look