Scrunch V-shape Tights Orange

479 NOK

799 NOK

Træningsleggings med rynkedetalje.

Størrelse

Scrunch Adjustable Sports bra Orange

Gå til produkt

Tekniske egenskaper

Leggings og kortbukser er "knebøysikre", det vil si at du kan stole på at de ikke blir gjennomsiktige når du gjør knebøy eller andre øvelser slik at materialet strekker seg. Hvis stoffet er i en lys farge, anbefaler vi at du alltid bruker undertøy med tilsvarende farge som huden din.

Vask: Vaskes ved maks. 40° C. Ikke bruk tøymykner ved vasking. Må ikke brukes i tørketrommel. Vaskes med lignende farger.

Varenr.: 13084-116

Vår ambisjon er å sende bestillingen så snart som mulig. Hvis du bestiller før 13.00, vil den bli sendt samme dag! Husk at leveransen kan være lengre i perioder med høyt salg og helligdager. Ved kassen ser du nøyaktig hvilke priser og leveringsmetoder som gjelder for bestillingen din. Prisene i vår nettbutikk er inkludert moms (mva). Alle priser er oppført eksklusive fraktkostnader. Fraktkostnad er lagt til prisen og betales av kunden. Fraktkostnad er kunngjort ved bestilling. Vi tilbyr retur innen 30 dager og gratis bytte. Retur uten bytte til et annet produkt koster 49 NOK. Returer sendes via samme leverandør som leverte bestillingen.

Beskrivelse

Modell 1 er 179 cm høy og bruker størrelse S.

Workout leggings med scrunch detaljer. Våre Scrunch Tights er perfekt for all slags trening, fra treningsstudio til yoga-timen. Materialet er komfortabelt og tøyelig, og gir full bevegelighet. Flatterende detaljer som scrunch på ryggen og velplasserte sømmer får deg til å føle deg uovervinnelig. Elastisk høy midje med perfekt passform.

- 77 % Nylon 23 % Spandex
- SWEATTECH™ technology
- ICIW logo foran på hoften
- ICANIWILL logo på leggen
- Sytråd av 100 % resirkulert polyester
- Scrunch-effekt bak
- Hel lengde
- Høy midje

Shop the look