Revive Mesh Tights Wmn Dusty Blue

699 NOK

699 NOK

Trenings-leggings med mesh-paneler i siden.

Størrelse

Revive Mesh Sports Bra Dusty Blue

Gå til produkt

Tekniske egenskaper

Plagget har paneler eller detaljer i nettingmateriale. Netting er et gjennomhullet eller åpent strikket tøy som slipper gjennom luft og kroppsvarme, noe som gir en svalere følelse når du svetter som mest.

Vask: Vaskes ved maks. 40° C. Ikke bruk tøymykner ved vasking. Må ikke brukes i tørketrommel. Vaskes med lignende farger.

Varenr.: 13278-098

Vår ambisjon er å sende bestillingen så snart som mulig. Hvis du bestiller før 13.00, vil den bli sendt samme dag! Husk at leveransen kan være lengre i perioder med høyt salg og helligdager. Ved kassen ser du nøyaktig hvilke priser og leveringsmetoder som gjelder for bestillingen din. Prisene i vår nettbutikk er inkludert moms (mva). Alle priser er oppført eksklusive fraktkostnader. Fraktkostnad er lagt til prisen og betales av kunden. Fraktkostnad er kunngjort ved bestilling. Vi tilbyr retur innen 30 dager og gratis bytte. Retur uten bytte til et annet produkt koster 49 NOK. Returer sendes via samme leverandør som leverte bestillingen.

Beskrivelse

Modell 1 er 160 cm høy og bruker størrelse XS.

Trenings-leggings med mesh-paneler i siden. Revive Mesh Tights er laget for svette treningsøkter. Materialet er lett og behagelig, med mesh-paneler i sidene av bena for god ventilering. Høy midje med elastikk for en perfekt passform.

- 75 % nylon, 25 % spandex
- ICANIWILL-logo bak
- Mesh-detaljer
- Høy midje
- Full lengde

Shop the look