Reboot Tights Brick Red

500 NOK

999 NOK

Treningsleggings med mesh-detaljer.

Størrelse

Reboot Sports Bra Brick Red

Gå til produkt

Tekniske egenskaper

Plagget har paneler eller detaljer i nettingmateriale. Netting er et gjennomhullet eller åpent strikket tøy som slipper gjennom luft og kroppsvarme, noe som gir en svalere følelse når du svetter som mest.

Varenr.: 13327-298

Vår ambisjon er å sende bestillingen så snart som mulig. Hvis du bestiller før 13.00, vil den bli sendt samme dag! Husk at leveransen kan være lengre i perioder med høyt salg og helligdager. Ved kassen ser du nøyaktig hvilke priser og leveringsmetoder som gjelder for bestillingen din. Prisene i vår nettbutikk er inkludert moms (mva). Alle priser er oppført eksklusive fraktkostnader. Fraktkostnad er lagt til prisen og betales av kunden. Fraktkostnad er kunngjort ved bestilling. Vi tilbyr retur innen 30 dager og gratis bytte. Retur uten bytte til et annet produkt koster 49 NOK. Returer sendes via samme leverandør som leverte bestillingen.

Beskrivelse

Modell 1 er 174 cm høy og bruker størrelse XS.

Treningsleggings med mesh-detaljer. Reboot-kolleksjonen er en treningskolleksjon med snitt og detaljer som fremhever kroppen, laget for å hjelpe deg med å bli den beste versjonen av deg selv. Reboot Tights har mange detaljer for en flatterende passform. Mesh-panel på siden for bedre luftgjennomstrømning. Elastisk linning med skjult lomme bak.

- 75 % nylon, 25 % elastan
- ICIW-logo bak
- Mesh-innlegg i sidene
- V-formet foran og bak
- Lomme på baksiden av linningen
- Elastikk øverst i linningen
- Høy midje
- Full lengde

Shop the look