Mercury Compression Tights wmn Aqua Green

170 NOK

849 NOK

Løpeleggings i kompresjonsstoff.

Størrelse

Tekniske egenskaper

Dette plagget har én eller flere lommer slik at du kan holde orden på småting når du trener. Noen lommer har glidelås, andre er åpne. Les den tekniske spesifikasjonen for informasjon om akkurat dette plagget.
På ICANIWILL har vi tatt et aktivt valgt om å kun samarbeide med SAB og YKK. YKK ble grunnlagt i Japan i 1934 og er i dag verdens største leverandør av glidelåser. SAB vinner år etter år utmerkelser for arbeidet sitt med å designe og skape produkter i verdensklasse. Begge aktørene er ledende innen utvikling og produksjon av høykvalitets nyskapende og velprøvde glidelåser, glidelåstrekkere og annet tilbehør. Hvorfor YKK og SAB? Vi tror på det vi kaller "bærekraftig designprosess" der valget av leverandører til alle deler av plagget til sammen bidrar til å gi plagget god levetid. Ved å velge etablerte og sterke aktører innen for eksempel glidelåser, bidrar det til en bærekraftig og tidløs design.

Vask: Vaskes ved maks. 40° C. Ikke bruk tøymykner ved vasking. Må ikke brukes i tørketrommel. Vaskes med lignende farger.

Varenr.: 11962-249

Vår ambisjon er å sende bestillingen så snart som mulig. Hvis du bestiller før 13.00, vil den bli sendt samme dag! Husk at leveransen kan være lengre i perioder med høyt salg og helligdager. Ved kassen ser du nøyaktig hvilke priser og leveringsmetoder som gjelder for bestillingen din. Prisene i vår nettbutikk er inkludert moms (mva). Alle priser er oppført eksklusive fraktkostnader. Fraktkostnad er lagt til prisen og betales av kunden. Fraktkostnad er kunngjort ved bestilling. Vi tilbyr retur innen 30 dager og gratis bytte. Retur uten bytte til et annet produkt koster 49 NOK. Returer sendes via samme leverandør som leverte bestillingen.

Beskrivelse

Modell 1 er 172 cm høy og bruker størrelse S.

Løpeleggings i kompresjonsstoff. Mercury Tights er leggings som er laget for løping. De er laget av solid og tykt kompresjonsstoff, har lommer på begge sider og glidelås nederst på bena. Reflekterende mønster foran og ved glidelåsen bak gjør deg synlig på løpeturen. Flatterende sømmer og V-skjæring bak gjør stilen komplett.

Kompresjonsmateriale er et mindre tøyelig materiale som skal sitte stramt. Hvis du foretrekker å ikke ha så stram kompresjon, anbefaler vi å gå opp en størrelse.

- 77 % nylon 23 % Spandex
- Kompresjonsstoff
- Reflekterende ICIW-logo i front
- Glidelåser nederst på bena med reflekterende striper
- Åpne sidelommer
- Høyt liv
- Full lengde

Shop the look