Blick Tights White

240 NOK

799 NOK

Treningsleggings med høyt liv.

Størrelse

Tekniske egenskaper

Plagget er helt eller delvis produsert av resirkulert materiale. Se spesifikasjonene for å se detaljer. Ved å bruke resirkulerte materialer bruker vi ressurser som allerede er i omløp. Som en del av klimastrategien vår skal 80 % av alt materiale som brukes i produktene våre være resirkulert innen 2025.
Leggings og kortbukser er "knebøysikre", det vil si at du kan stole på at de ikke blir gjennomsiktige når du gjør knebøy eller andre øvelser slik at materialet strekker seg. Hvis stoffet er i en lys farge, anbefaler vi at du alltid bruker undertøy med tilsvarende farge som huden din.
Vår egenutviklede Sweattech™-teknologi er lagd for å transportere fukt og svette fra kroppen til stoffets overflate, der det fordamper. Dermed kan du holde deg tørr ogt komfortabel når du trener.

Vask: Vaskes ved maks. 40° C. Ikke bruk tøymykner ved vasking. Må ikke brukes i tørketrommel. Vaskes med lignende farger.

Varenr.: 11984-002

Vår ambisjon er å sende bestillingen så snart som mulig. Hvis du bestiller før 13.00, vil den bli sendt samme dag! Husk at leveransen kan være lengre i perioder med høyt salg og helligdager. Ved kassen ser du nøyaktig hvilke priser og leveringsmetoder som gjelder for bestillingen din. Prisene i vår nettbutikk er inkludert moms (mva). Alle priser er oppført eksklusive fraktkostnader. Fraktkostnad er lagt til prisen og betales av kunden. Fraktkostnad er kunngjort ved bestilling. Vi tilbyr retur innen 30 dager og gratis bytte. Retur uten bytte til et annet produkt koster 49 NOK. Returer sendes via samme leverandør som leverte bestillingen.

Beskrivelse

Modell 1 er 176 cm høy og bruker størrelse S.

Modell 2 er 172 cm høy og bruker størrelse XL.

Treningsleggings med høyt liv. Blick Tights er perfekte leggings til trening på treningssenteret De er lagd av et mykt børstet materiale og har høyt liv. Leggingsene har en flatterende front uten sømmer i skrittet.

- 78 % resikulert polyester 22 % spandex
- Angelica Blick x ICIW-logo på baksiden
- SWEATTECH™
- Squat proof
- Høyt liv
- Full lengde

ICIW x Angelica Blick er vår eksklusive kolleksjon designet av den svenske influenseren og treningsprofilen Angelica Blick. Med perfekt passform, høy kvalitet på materialene og gjennomtenkte detaljer er dette en kolleksjon skapt for å gi selvsikkerhet og styrke på treningssenteret. Alle deler er omhyggelig designet for å passe til et bredt utvalg kroppstyper og gi det ekstra løftet for at du skal tøye grensene dine.