Training T-shirt Wmn Navy

399 NOK

399 NOK

Trenings-T-skjorte i elastisk materiale.

Størrelse

Tekniske egenskaper

Materialet er i stretch både vertikalt og horisontalt noe som gir en utrolig fleksibilitet og elastitisitet. Det gir full bevegelsesfrihet for å gjøre treningsøkten din så behagelig som mulig.

Varenr.: 13375-009

Vår ambisjon er å sende bestillingen så snart som mulig. Hvis du bestiller før 13.00, vil den bli sendt samme dag! Husk at leveransen kan være lengre i perioder med høyt salg og helligdager. Ved kassen ser du nøyaktig hvilke priser og leveringsmetoder som gjelder for bestillingen din. Prisene i vår nettbutikk er inkludert moms (mva). Alle priser er oppført eksklusive fraktkostnader. Fraktkostnad er lagt til prisen og betales av kunden. Fraktkostnad er kunngjort ved bestilling. Vi tilbyr retur innen 30 dager og gratis bytte. Retur uten bytte til et annet produkt koster 49 NOK. Returer sendes via samme leverandør som leverte bestillingen.

Beskrivelse

Modell 1 er 170 cm høy og bruker størrelse XS.

Trenings-T-skjorte i elastisk materiale. Denne allsidige t-skjorten gir deg mulighet til å yte ditt beste, uansett treningsøkt. Materialet er lett og elastisk og holder deg tørr under hele økten.

- 88 % nylon, 12 % elastan
- ICIW-logo foran
- Normal passform
- Full lengde