Stance Cropped T-shirt Wmn Light Mauve

120 NOK

399 NOK

T-skjorte i økologisk bomull.

Størrelse

Stance Pants Wmn Burgundy

Gå til produkt

Tekniske egenskaper

Økologisk bomull dyrkes uten bruk av farlige kjemikalier, gjødsel og sprøytemidler, og gir bedre landbrukspraksis som bidrar til å bevare både vann- og landressurser.

Vask: Vaskes ved maks. 40° C. Ikke bruk tøymykner ved vasking. Må ikke brukes i tørketrommel. Vaskes med lignende farger.

Varenr.: 13181-194

Vår ambisjon er å sende bestillingen så snart som mulig. Hvis du bestiller før 13.00, vil den bli sendt samme dag! Husk at leveransen kan være lengre i perioder med høyt salg og helligdager. Ved kassen ser du nøyaktig hvilke priser og leveringsmetoder som gjelder for bestillingen din. Prisene i vår nettbutikk er inkludert moms (mva). Alle priser er oppført eksklusive fraktkostnader. Fraktkostnad er lagt til prisen og betales av kunden. Fraktkostnad er kunngjort ved bestilling. Vi tilbyr retur innen 30 dager og gratis bytte. Retur uten bytte til et annet produkt koster 49 NOK. Returer sendes via samme leverandør som leverte bestillingen.

Beskrivelse

Modell 1 er 173 cm høy og bruker størrelse XS.

T-skjorte i økologisk bomull. Stance kort t-skjorte er designet for trening og er også et fritidsplagg. Den er laget av et tykt bomullsmateriale med senkede skuldre og logo på ermet. Kort lengde og sidesømmene er flyttet bakover for en forkantet fasong.

- 100 % økologisk bomull
- ICIW-logo på ermene
- Kort lengde

Shop the look