Training Cropped T-shirt Coral

80 NOK

399 NOK

Kort t-skjorte i elastisk materiale.

Størrelse

Vask: Vaskes ved maks. 40° C. Ikke bruk tøymykner ved vasking. Må ikke brukes i tørketrommel. Vaskes med lignende farger.

Varenr.: 11635-111

Vår ambisjon er å sende bestillingen så snart som mulig. Hvis du bestiller før 13.00, vil den bli sendt samme dag! Husk at leveransen kan være lengre i perioder med høyt salg og helligdager. Ved kassen ser du nøyaktig hvilke priser og leveringsmetoder som gjelder for bestillingen din. Prisene i vår nettbutikk er inkludert moms (mva). Alle priser er oppført eksklusive fraktkostnader. Fraktkostnad er lagt til prisen og betales av kunden. Fraktkostnad er kunngjort ved bestilling. Vi tilbyr retur innen 30 dager og gratis bytte. Retur uten bytte til et annet produkt koster 49 NOK. Returer sendes via samme leverandør som leverte bestillingen.

Beskrivelse

Modell 1 er 168 cm høy og bruker størrelse S.

T-skjorte med høyt snitt i stretchy prestasjonsmateriale. Training Cropped t-skjorte er laget for padel, tennis og annen racketsport, men passer til de fleste treningsformer. Det tøyelige materialet og den korte stilen tillater fri bevegelse.

- Super-elastisk materiale for 360° bevegelse
- 77 % nylon 23 % spandex
- ICIW-logo foran
- ICANIWILL-logo på ryggen
- Kort passform

Shop the look