Recharge Cropped T-shirt Wmn Faded Green

314 NOK

449 NOK

Ribbet t-skjorte.

Størrelse

Tekniske egenskaper

TENCEL™ Lyocell er et kunstig cellulosefibermateriale. Det produseres i et lukket kretsløp, hvor alle ressurser resirkuleres med en effektivitet på ca. 99 %. Råvaren er hentet fra bærekraftig trevirke. TENCEL™ Lyocell er biologisk nedbrytbart og regnes som et av de mest miljøvennlige materialene som er tilgjengelige i dag.

Vask: Vaskes ved maks. 30° C. Ikke bruk tøymykner ved vasking. Må ikke brukes i tørketrommel. Vaskes med lignende farger.

Materiale: Ribbed

Varenr.: 13398-312

Vår ambisjon er å sende bestillingen så snart som mulig. Hvis du bestiller før 13.00, vil den bli sendt samme dag! Husk at leveransen kan være lengre i perioder med høyt salg og helligdager. Ved kassen ser du nøyaktig hvilke priser og leveringsmetoder som gjelder for bestillingen din. Prisene i vår nettbutikk er inkludert moms (mva). Alle priser er oppført eksklusive fraktkostnader. Fraktkostnad er lagt til prisen og betales av kunden. Fraktkostnad er kunngjort ved bestilling. Vi tilbyr retur innen 30 dager og gratis bytte. Retur uten bytte til et annet produkt koster 49 NOK. Returer sendes via samme leverandør som leverte bestillingen.

Beskrivelse

Modell 1 er 175 cm høy og bruker størrelse S.

Ribbet t-skjorte. Recharge er en kolleksjon av loungewear i et supermykt ribbet materiale som føles behagelig. Kombiner de komfortable toppene og underdelene for å gjøre hviledagen enda bedre og la kroppen lade opp. Denne t-skjorten er et perfekt hverdagsplagg med halslinning og avkortet lengde.

- 93 % Tencel, 7% elastan
- Pen linning i halsutringningen
- Halstape med ICIW varmepresset logo
- ICIW-broderilogo nederst
- Standard passform, avkortet lengde

Shop the look