Ultimate Training Sports Bra Black Camo

359 NOK

599 NOK

Sports-BH med justerbare stropper og elastisk logo-bånd. Middels støtte.

Størrelse

Ultimate Training Tights Wmn Black Camo

Gå til produkt

Tekniske egenskaper

Dette materialet er slitesterkt og produsert for å tåle slitasje over tid, fra for eksempel vektstenger, hantler eller annet utstyr.
Sports-BH-en har medium støtte. Passer aktiviteter med middels intensitet.
Vår egenutviklede Sweattech™-teknologi er lagd for å transportere fukt og svette fra kroppen til stoffets overflate, der det fordamper. Dermed kan du holde deg tørr ogt komfortabel når du trener.

Vask: Vaskes ved maks. 40° C. Ikke bruk tøymykner ved vasking. Må ikke brukes i tørketrommel. Vaskes med lignende farger.

Kundeservice: Medium støtte

Varenr.: 11968-246

Vår ambisjon er å sende bestillingen så snart som mulig. Hvis du bestiller før 13.00, vil den bli sendt samme dag! Husk at leveransen kan være lengre i perioder med høyt salg og helligdager. Ved kassen ser du nøyaktig hvilke priser og leveringsmetoder som gjelder for bestillingen din. Prisene i vår nettbutikk er inkludert moms (mva). Alle priser er oppført eksklusive fraktkostnader. Fraktkostnad er lagt til prisen og betales av kunden. Fraktkostnad er kunngjort ved bestilling. Vi tilbyr retur innen 30 dager og gratis bytte. Retur uten bytte til et annet produkt koster 49 NOK. Returer sendes via samme leverandør som leverte bestillingen.

Beskrivelse

Modell 1 er 169 cm høy og bruker størrelse S.

Sports-BH med justerbare stropper og elastisk logo-bånd. Ultimate Training Sports Bra er laget for harde treningsøkter. Materialet er tøyelig for full bevegelse, og med den justerbare ryggstroppen får du perfekt passform. Dekorative ICIW-logoer for en kul stil.Ultimate Collection er vår "top of the line"-serie der vi har gått all in på både materialer, detaljer og passform. Navnet gjenspeiler tanken vår godt, det vil si at den passer for deg som ser etter de ultimate plaggene for at du skal kunne nå målene dine.

– 78 % resirkulert polyester 22 % spandex
– ULTIMATE-logo på ryggen
– SWEATTECH™
– Brede, justerbare skulderstropper med ICIW-logo
– Avtakbare skåler
– Middels støtte

Shop the look