Stride Strappy Sportsbra Black

225 NOK

449 NOK

Sport-bh med lav støtte og justerbare stropper.

Størrelse

Stride Tights Wmn Black

Gå til produkt

Tekniske egenskaper

Plagget har justerbare skulderstropper slik at du kan tilpasse det for best mulig passform.
Plagget er helt eller delvis produsert av resirkulert materiale. Se spesifikasjonene for å se detaljer. Ved å bruke resirkulerte materialer bruker vi ressurser som allerede er i omløp. Som en del av klimastrategien vår skal 80 % av alt materiale som brukes i produktene våre være resirkulert innen 2025.
Denne BH-en har uttakbare BH-innlegg slik at du kan velge det som passer deg. Tas gjerne ut når du vasker BH-en.

Vask: Vaskes ved maks. 40° C. Ikke bruk tøymykner ved vasking. Må ikke brukes i tørketrommel. Vaskes med lignende farger.

Kundeservice: Lett støtte

Varenr.: 13215-001

Vår ambisjon er å sende bestillingen så snart som mulig. Hvis du bestiller før 13.00, vil den bli sendt samme dag! Husk at leveransen kan være lengre i perioder med høyt salg og helligdager. Ved kassen ser du nøyaktig hvilke priser og leveringsmetoder som gjelder for bestillingen din. Prisene i vår nettbutikk er inkludert moms (mva). Alle priser er oppført eksklusive fraktkostnader. Fraktkostnad er lagt til prisen og betales av kunden. Fraktkostnad er kunngjort ved bestilling. Vi tilbyr retur innen 30 dager og gratis bytte. Retur uten bytte til et annet produkt koster 49 NOK. Returer sendes via samme leverandør som leverte bestillingen.

Beskrivelse

Modell 1 er 173 cm høy og bruker størrelse S.

Sport-bh med lav støtte og justerbare stropper. Stride Sports-bh med stropper er laget for treningsøkter med lav til middels intensitet. De uttakbare skålene, det solide materialet og konstruksjonen vil gi deg en komfortabel sports-BH som du kan stole på. Koppene er fôret med et nettingmateriale for bedre pusteevne, og stroppene kan festes sammen for en annen look. Logo midt på brystet.

- 75 % resirkulert nylon 25 % spandex
- ICIW-logo foran
- Justerbare stropper med flere bruksmuligheter
- Uttakbare kopper
- Justerbar linning
- Lav støtte

Shop the look