Stance Sports Bra Mauve

225 NOK

449 NOK

Asymmetrisk sports-bh med medium støtte.

Størrelse

Stance Tights Wmn Mauve

Gå til produkt

Tekniske egenskaper

Sports-BH-en har medium støtte. Passer aktiviteter med middels intensitet.
Plagget er helt eller delvis produsert av resirkulert materiale. Se spesifikasjonene for å se detaljer. Ved å bruke resirkulerte materialer bruker vi ressurser som allerede er i omløp. Som en del av klimastrategien vår skal 80 % av alt materiale som brukes i produktene våre være resirkulert innen 2025.
Denne BH-en har uttakbare BH-innlegg slik at du kan velge det som passer deg. Tas gjerne ut når du vasker BH-en.

Vask: Vaskes ved maks. 40° C. Ikke bruk tøymykner ved vasking. Må ikke brukes i tørketrommel. Vaskes med lignende farger.

Kundeservice: Medium støtte

Varenr.: 13186-170

Vår ambisjon er å sende bestillingen så snart som mulig. Hvis du bestiller før 13.00, vil den bli sendt samme dag! Husk at leveransen kan være lengre i perioder med høyt salg og helligdager. Ved kassen ser du nøyaktig hvilke priser og leveringsmetoder som gjelder for bestillingen din. Prisene i vår nettbutikk er inkludert moms (mva). Alle priser er oppført eksklusive fraktkostnader. Fraktkostnad er lagt til prisen og betales av kunden. Fraktkostnad er kunngjort ved bestilling. Vi tilbyr retur innen 30 dager og gratis bytte. Retur uten bytte til et annet produkt koster 49 NOK. Returer sendes via samme leverandør som leverte bestillingen.

Beskrivelse

Modell 1 er 178 cm høy og bruker størrelse XS.

Asymmetrisk sports-bh med medium støtte. Stance sports-BH er designet for både treningsstudioet og dansestudioet. Materialet er mykt, matt og elastisk, den har avtakbare skåler, bryterrygg og bred midje for god passform. Utskårne detaljer og logo i siden.

- 75 % resirkulert nylon 25 % spandex
- ICIW-logo i sidene
- Liten åpning bak
- Avtakbare skåler
- Middels støtte

Shop the look