Soft Seamless Sports Bra Black

449 NOK

449 NOK

Seamless sports-BH med middels støtte

Størrelse

Soft Seamless Tights Wmn Black

Gå til produkt

Tekniske egenskaper

Sports-BH-en har medium støtte. Passer aktiviteter med middels intensitet.
Plagget er helt eller delvis produsert av resirkulert materiale. Se spesifikasjonene for å se detaljer. Ved å bruke resirkulerte materialer bruker vi ressurser som allerede er i omløp. Som en del av klimastrategien vår skal 80 % av alt materiale som brukes i produktene våre være resirkulert innen 2025.
Seamless er rent teknisk en strikkemetode som brukes ved produksjon. Til forskjell fra "cut and sew" innebærer seamless at plagget rundstrikkes i en maskin og ferdigstilles ved at man skjærer opp deler av plagget for å skape armer og åpninger som siden sys sammen. Det innebærer at et ferdigstilt "seamless-plagg" kan ha sømmer, men betydelig færre enn i et plagg laget med konvensjonell "cut and sew"-teknikk. Strikketeknikken Seamless har utviklet seg enormt de siste 5–10 årene og har mulighet for flere ulike typer tekniske og prestasjonsfremmende elementer som for eksempel kompresjon, ventilasjon, fleksibilitet, redusert friksjon og færre ubehagelige sømmer. Utover design og tekniske elementer innebærer også seamless-produksjon redusert tekstilsvinn. Dette skyldes at plagget strikkes etter mål i stedet for at delen skjæres ut av et større tøystykke. Ved å endre garn eller garnets komposisjon og hvordan man behandler det, kan man oppnå uendelige kombinasjoner av strech, følelse, design og passform.
Dette materialet er supermykt og kjennes som et ekstra hudlag. Det er litt mer ømfintlig, så vær forsiktig med treningsutstyr og overflater som kan skape friksjon, ettersom det kan skade tøyet.

Vask: Vaskes ved maks. 40° C. Ikke bruk tøymykner ved vasking. Må ikke brukes i tørketrommel. Vaskes med lignende farger.

Materiale: Seamless

Kundeservice: Medium støtte

Varenr.: 13505-001

Vår ambisjon er å sende bestillingen så snart som mulig. Hvis du bestiller før 13.00, vil den bli sendt samme dag! Husk at leveransen kan være lengre i perioder med høyt salg og helligdager. Ved kassen ser du nøyaktig hvilke priser og leveringsmetoder som gjelder for bestillingen din. Prisene i vår nettbutikk er inkludert moms (mva). Alle priser er oppført eksklusive fraktkostnader. Fraktkostnad er lagt til prisen og betales av kunden. Fraktkostnad er kunngjort ved bestilling. Vi tilbyr retur innen 30 dager og gratis bytte. Retur uten bytte til et annet produkt koster 49 NOK. Returer sendes via samme leverandør som leverte bestillingen.

Beskrivelse

Modell 1 er 169 cm høy og bruker størrelse S.

Soft Seamless Collection er vår mykeste sømløse kolleksjon til nå. Perfekt for yoga, pilates og andre aktiviteter med lav intensitet. Plaggene er laget i et mykt fireveis elastisk sømløst materiale og vil bevege seg med deg uten forstyrrelser. Materialet har kontrastdetaljer i vaffelsøm og ribbestrikk for å forbedre fremgangen din ytterligere.

Seamless sports-BH med middels støtte. Denne myke sports-BH-en har mer dekning og en bredere linning for mer støtte. Racerback for god passform og full bevegelse.

- 48 % resirkulert polyamid, 45 % resirkulert polyester, 7 % spandex
- Supermyk pique-strikk med vaffelstrikkede detaljer
- Reflekterende logo på baksiden
- Avtagbare kopper
- Middels støtte

Shop the look