Shourai Sports Bra Wmn Black

499 NOK

499 NOK

Sports-BH med lav støtte.

Størrelse

Shourai Tights Wmn Black

Gå til produkt

Tekniske egenskaper

Sports-BH-en har lett støtte. Passer aktiviteter med lav intensitet.
Plagget er helt eller delvis produsert av resirkulert materiale. Se spesifikasjonene for å se detaljer. Ved å bruke resirkulerte materialer bruker vi ressurser som allerede er i omløp. Som en del av klimastrategien vår skal 80 % av alt materiale som brukes i produktene våre være resirkulert innen 2025.
Denne BH-en har uttakbare BH-innlegg slik at du kan velge det som passer deg. Tas gjerne ut når du vasker BH-en.
På ICANIWILL har vi tatt et aktivt valgt om å kun samarbeide med SAB og YKK. YKK ble grunnlagt i Japan i 1934 og er i dag verdens største leverandør av glidelåser. SAB vinner år etter år utmerkelser for arbeidet sitt med å designe og skape produkter i verdensklasse. Begge aktørene er ledende innen utvikling og produksjon av høykvalitets nyskapende og velprøvde glidelåser, glidelåstrekkere og annet tilbehør. Hvorfor YKK og SAB? Vi tror på det vi kaller "bærekraftig designprosess" der valget av leverandører til alle deler av plagget til sammen bidrar til å gi plagget god levetid. Ved å velge etablerte og sterke aktører innen for eksempel glidelåser, bidrar det til en bærekraftig og tidløs design.

Vask: Vaskes ved maks. 40° C. Ikke bruk tøymykner ved vasking. Må ikke brukes i tørketrommel. Vaskes med lignende farger.

Materiale: Cut and Sew

Kundeservice: Lett støtte

Varenr.: 13390-001

Vår ambisjon er å sende bestillingen så snart som mulig. Hvis du bestiller før 13.00, vil den bli sendt samme dag! Husk at leveransen kan være lengre i perioder med høyt salg og helligdager. Ved kassen ser du nøyaktig hvilke priser og leveringsmetoder som gjelder for bestillingen din. Prisene i vår nettbutikk er inkludert moms (mva). Alle priser er oppført eksklusive fraktkostnader. Fraktkostnad er lagt til prisen og betales av kunden. Fraktkostnad er kunngjort ved bestilling. Vi tilbyr retur innen 30 dager og gratis bytte. Retur uten bytte til et annet produkt koster 49 NOK. Returer sendes via samme leverandør som leverte bestillingen.

Beskrivelse

Modell 1 er 174 cm høy og bruker størrelse S.

Shourai er en treningskolleksjon som henter inspirasjon fra hverdagens superhelter. Plaggene er laget for å være både funksjonelle og futuristiske og noe utenom det vanlige. Kolleksjonen er laget av resirkulerte og organiske materialer med detaljer av høy kvalitet.

Sports-BH med lav støtte. Denne sports-BH-en har V-hals foran og lukkes med glidelås. Stroppene er polstret for ekstra komfort, og skålene er avtakbare.

- Hovedmateriale: 75 % resirkulert nylon, 25 % elastan. Fôr: 75 % resirkulert nylon, 25 % elastan
– YKK-glidelås foran
– Elastisk linning nederst for god støtte
– Polstrede skulderstropper
– Avtakbare skåler
– Lav støtte

Shop the look