Scrunch Adjustable Sports bra Orange

225 NOK

449 NOK

Sports-bh med rynkedetalje.

Størrelse

Scrunch V-shape Tights Orange

Gå til produkt

Tekniske egenskaper

Plagget har justerbare skulderstropper slik at du kan tilpasse det for best mulig passform.
Sports-BH-en har medium støtte. Passer aktiviteter med middels intensitet.
Vår egenutviklede Sweattech™-teknologi er lagd for å transportere fukt og svette fra kroppen til stoffets overflate, der det fordamper. Dermed kan du holde deg tørr ogt komfortabel når du trener.

Vask: Vaskes ved maks. 40° C. Ikke bruk tøymykner ved vasking. Må ikke brukes i tørketrommel. Vaskes med lignende farger.

Kundeservice: Medium støtte

Varenr.: 13082-116

Vår ambisjon er å sende bestillingen så snart som mulig. Hvis du bestiller før 13.00, vil den bli sendt samme dag! Husk at leveransen kan være lengre i perioder med høyt salg og helligdager. Ved kassen ser du nøyaktig hvilke priser og leveringsmetoder som gjelder for bestillingen din. Prisene i vår nettbutikk er inkludert moms (mva). Alle priser er oppført eksklusive fraktkostnader. Fraktkostnad er lagt til prisen og betales av kunden. Fraktkostnad er kunngjort ved bestilling. Vi tilbyr retur innen 30 dager og gratis bytte. Retur uten bytte til et annet produkt koster 49 NOK. Returer sendes via samme leverandør som leverte bestillingen.

Beskrivelse

Modell 1 er 179 cm høy og bruker størrelse S.

Sports-bh med scrunch-detaljer. Medium støtte. Scrunch Sports-BH er en forbedret versjon av vår originale Scrunch-design. Materialet er komfortabelt og tøyelig, og gir full bevegelighet. Det helfôret foran, uten skåler. Justerbare stropper for perfekt passform. Scrunch- og nøkkelhull-detaljer foran, for flatterende utseende

- 77 % Nylon 23 % Spandex
- SWEATTECH™ technology
- ICIW logo bak
- Sytråd av 100% resirkulert polyester
- Scrunch-effekt foran
- Justerbare stropper
- Medium støtte

Shop the look