Recharge Ribbed Top Wmn White

399 NOK

399 NOK

Ribbet BH-topp.

Størrelse

Tekniske egenskaper

Sports-BH-en har lett støtte. Passer aktiviteter med lav intensitet.

Vask: Vaskes ved maks. 30° C. Ikke bruk tøymykner ved vasking. Må ikke brukes i tørketrommel. Vaskes med lignende farger.

Materiale: Ribbed

Kundeservice: Lett støtte

Varenr.: 13396-002

Vår ambisjon er å sende bestillingen så snart som mulig. Hvis du bestiller før 13.00, vil den bli sendt samme dag! Husk at leveransen kan være lengre i perioder med høyt salg og helligdager. Ved kassen ser du nøyaktig hvilke priser og leveringsmetoder som gjelder for bestillingen din. Prisene i vår nettbutikk er inkludert moms (mva). Alle priser er oppført eksklusive fraktkostnader. Fraktkostnad er lagt til prisen og betales av kunden. Fraktkostnad er kunngjort ved bestilling. Vi tilbyr retur innen 30 dager og gratis bytte. Retur uten bytte til et annet produkt koster 49 NOK. Returer sendes via samme leverandør som leverte bestillingen.

Beskrivelse

Modell 1 er 175 cm høy og bruker størrelse S.

Ribbet BH-topp. Recharge er en kolleksjon av loungewear i et supermykt ribbet materiale som føles behagelig. Kombiner de komfortable toppene og underdelene for å gjøre hviledagen enda bedre og la kroppen lade opp. Denne myke BH-toppen er helforet for full dekning og komfort uten padding. Avrundet utringning foran og bak for en søt look.

- 57 % bomull, 38 % modal, 5 % spandex 300GSM
- Ekstra komfort uten padding.
- To lag stoff i hele toppen
- Halstape med ICIW varmepresset logo
- ICIW-broderilogo midt bak
- Standard passform

Shop the look