Reboot Sports Bra Brick Red

412 NOK

549 NOK

Sports-BH med meshdetaljer.

Størrelse

Reboot Tights Brick Red

Gå til produkt

Tekniske egenskaper

Sports-BH-en har medium støtte. Passer aktiviteter med middels intensitet.
Plagget har paneler eller detaljer i nettingmateriale. Netting er et gjennomhullet eller åpent strikket tøy som slipper gjennom luft og kroppsvarme, noe som gir en svalere følelse når du svetter som mest.
Denne BH-en har uttakbare BH-innlegg slik at du kan velge det som passer deg. Tas gjerne ut når du vasker BH-en.

Materiale: Cut and Sew

Kundeservice: Medium støtte

Varenr.: 13326-298

Vår ambisjon er å sende bestillingen så snart som mulig. Hvis du bestiller før 13.00, vil den bli sendt samme dag! Husk at leveransen kan være lengre i perioder med høyt salg og helligdager. Ved kassen ser du nøyaktig hvilke priser og leveringsmetoder som gjelder for bestillingen din. Prisene i vår nettbutikk er inkludert moms (mva). Alle priser er oppført eksklusive fraktkostnader. Fraktkostnad er lagt til prisen og betales av kunden. Fraktkostnad er kunngjort ved bestilling. Vi tilbyr retur innen 30 dager og gratis bytte. Retur uten bytte til et annet produkt koster 49 NOK. Returer sendes via samme leverandør som leverte bestillingen.

Beskrivelse

Modell 1 er 174 cm høy og bruker størrelse XS.

Sports-BH med meshdetaljer. Reboot-kolleksjonen er en treningskolleksjon med snitt og detaljer som fremhever kroppen, laget for å hjelpe deg med å bli den beste versjonen av deg selv. Reboot Sports-BH er laget av et sportsmateriale av høy kvalitet med stretch for full bevegelsesfrihet, lagvis med et elastisk og pustende mesh-materiale. Uttakbare skåler og racerrygg.

- 75 % nylon, 25 % elastan
- ICIW-logo bak
- Mesh-lag foran og bak
- Elastikk på innsiden av linningen
- Uttakbare skåler
- Middels støtte

Shop the look