Mercury Sports Bra Dk Teal

150 NOK

499 NOK

Sports-bh med høy støtte og doble stropper.

Størrelse

Tekniske egenskaper

Sports-BH-en har høy støtte. Passer aktiviteter med høy intensitet og løping
Plagget har paneler eller detaljer i nettingmateriale. Netting er et gjennomhullet eller åpent strikket tøy som slipper gjennom luft og kroppsvarme, noe som gir en svalere følelse når du svetter som mest.
Denne BH-en har uttakbare BH-innlegg slik at du kan velge det som passer deg. Tas gjerne ut når du vasker BH-en.

Vask: Vaskes ved maks. 40° C. Ikke bruk tøymykner ved vasking. Må ikke brukes i tørketrommel. Vaskes med lignende farger.

Kundeservice: Høy støtte

Varenr.: 11961-248

Vår ambisjon er å sende bestillingen så snart som mulig. Hvis du bestiller før 13.00, vil den bli sendt samme dag! Husk at leveransen kan være lengre i perioder med høyt salg og helligdager. Ved kassen ser du nøyaktig hvilke priser og leveringsmetoder som gjelder for bestillingen din. Prisene i vår nettbutikk er inkludert moms (mva). Alle priser er oppført eksklusive fraktkostnader. Fraktkostnad er lagt til prisen og betales av kunden. Fraktkostnad er kunngjort ved bestilling. Vi tilbyr retur innen 30 dager og gratis bytte. Retur uten bytte til et annet produkt koster 49 NOK. Returer sendes via samme leverandør som leverte bestillingen.

Beskrivelse

Modell 1 er 175 cm høy og bruker størrelse XS.

Sports-bh med høy støtte og doble stropper. Mercury Sports Bra er en sports-bh beregnet til løping og trening med høy intensitet. Bh-en er laget av et stivere kompresjonsstoff og har nettingfelt foran og bak for god lufting. Polstrede skulderstropper og V-rygg sammen med det elastiske båndet i nederkant gir en perfekt passform og komfort. Den reflekterende logoen setter prikken på i-en.

Stor i størrelsen – velg et nummer ned fra din vanlige størrelse.

- 77 % nylon 23 % Spandex
- Kompresjonsstoff
- Reflekterende ICIW-logo i front
- Nettingfelt for god lufting
- Avtakbare skåler
- God støtte
- Stor i størrelsen – velg et nummer ned fra din vanlige størrelse

Shop the look