Classic Sports Bra Steel Blue

399 NOK

399 NOK

Sports-bh med kryss på ryggen og medium støtte.

Størrelse

Classic Pocket Tights Tall Steel Blue

Gå til produkt

Tekniske egenskaper

Materialet er i stretch både vertikalt og horisontalt noe som gir en utrolig fleksibilitet og elastitisitet. Det gir full bevegelsesfrihet for å gjøre treningsøkten din så behagelig som mulig.
Sports-BH-en har medium støtte. Passer aktiviteter med middels intensitet.

Vask: Vaskes ved maks. 40° C. Ikke bruk tøymykner ved vasking. Må ikke brukes i tørketrommel. Vaskes med lignende farger.

Kundeservice: Medium støtte

Varenr.: 13220-084

Vår ambisjon er å sende bestillingen så snart som mulig. Hvis du bestiller før 13.00, vil den bli sendt samme dag! Husk at leveransen kan være lengre i perioder med høyt salg og helligdager. Ved kassen ser du nøyaktig hvilke priser og leveringsmetoder som gjelder for bestillingen din. Prisene i vår nettbutikk er inkludert moms (mva). Alle priser er oppført eksklusive fraktkostnader. Fraktkostnad er lagt til prisen og betales av kunden. Fraktkostnad er kunngjort ved bestilling. Vi tilbyr retur innen 30 dager og gratis bytte. Retur uten bytte til et annet produkt koster 49 NOK. Returer sendes via samme leverandør som leverte bestillingen.

Beskrivelse

Modell 1 er 167 cm høy og bruker størrelse S.

Sports-bh med kryss på ryggen og medium støtte. Classic Sports Bra er en oppdatert versjon av favoritten Classic bra. Materialet er tøyelig og litt mer matt, og bh-en har et renere utseende uten sømmene foran. Kryss på ryggen og ingen kopper for en behagelig følelse.

- 75 % nylon 25 % spandex
- ICIW-logo bak
- Elastisk innside i linningen
- X-back design
- Ingen kopper
- Middels støtte

Shop the look