Ultimate Training Logo Biker Shorts Black

165 NOK

549 NOK

Treningsshorts med logostripe på siden.

Størrelse

Ultimate Training Zipper Sports Bra Black

Gå til produkt

Vask: Vaskes ved maks. 40° C. Ikke bruk tøymykner ved vasking. Må ikke brukes i tørketrommel. Vaskes med lignende farger.

Varenr.: 13072-001

Vår ambisjon er å sende bestillingen så snart som mulig. Hvis du bestiller før 13.00, vil den bli sendt samme dag! Husk at leveransen kan være lengre i perioder med høyt salg og helligdager. Ved kassen ser du nøyaktig hvilke priser og leveringsmetoder som gjelder for bestillingen din. Prisene i vår nettbutikk er inkludert moms (mva). Alle priser er oppført eksklusive fraktkostnader. Fraktkostnad er lagt til prisen og betales av kunden. Fraktkostnad er kunngjort ved bestilling. Vi tilbyr retur innen 30 dager og gratis bytte. Retur uten bytte til et annet produkt koster 49 NOK. Returer sendes via samme leverandør som leverte bestillingen.

Beskrivelse

Modell 1 er 173 cm høy og bruker størrelse S.

Treningsshorts med logostripe på siden. Ultimate Training Logo Biker Shorts er et par treningsshorts i et stivere materiale laget for tøffe gymøkter. Det høye livet med strikk holder dem på plass. Shortsene har flatterende sømmer og elastisk logostripe på siden.

- 78 % resirkulert polyester 22 % Spandex
- SWEATTECH™
- ICIW-logoer på sidene
- Høyt liv
- 20 cm innersøm

Shop the look