Charge 2-in-1 Shorts Wmn Teal

439 NOK

549 NOK

Treningsshorts med to lag.

Størrelse

Charge Cropped Mid Sleeve Wmn Black

Gå til produkt

Tekniske egenskaper

Materialet er i stretch både vertikalt og horisontalt noe som gir en utrolig fleksibilitet og elastitisitet. Det gir full bevegelsesfrihet for å gjøre treningsøkten din så behagelig som mulig.
Dette plagget har én eller flere lommer slik at du kan holde orden på småting når du trener. Noen lommer har glidelås, andre er åpne. Les den tekniske spesifikasjonen for informasjon om akkurat dette plagget.

Vask: Vaskes ved maks. 40° C. Ikke bruk tøymykner ved vasking. Må ikke brukes i tørketrommel. Vaskes med lignende farger.

Varenr.: 13253-137

Vår ambisjon er å sende bestillingen så snart som mulig. Hvis du bestiller før 13.00, vil den bli sendt samme dag! Husk at leveransen kan være lengre i perioder med høyt salg og helligdager. Ved kassen ser du nøyaktig hvilke priser og leveringsmetoder som gjelder for bestillingen din. Prisene i vår nettbutikk er inkludert moms (mva). Alle priser er oppført eksklusive fraktkostnader. Fraktkostnad er lagt til prisen og betales av kunden. Fraktkostnad er kunngjort ved bestilling. Vi tilbyr retur innen 30 dager og gratis bytte. Retur uten bytte til et annet produkt koster 49 NOK. Returer sendes via samme leverandør som leverte bestillingen.

Beskrivelse

Modell 1 er 176 cm høy og bruker størrelse S.

Treningsshorts med to lag. Charge-kolleksjonen er utviklet for høyintensitiv trening. Disse 2-i-1-shortsene består av et par tettsittende og elastiske innershorts og et kortere overlag av et lett og pustende 4-veis stretch-materiale. Elastikk i midjen med snor samt lomme på innershorts.

- Materiale yttershorts: 95 % polyester, 5 % spandex - Innershorts: - 75 % nylon, 25 % spandex
- SWEATTECH™M™
- ICIW-reflekslogo
- Elastisk linning med innvendig snøring
- Tettsittende innershorts:
- Ytterlag i 4-veis stretch-materiale
- Refleksdetaljer
- Lomme til telefonen på høyre ben
- Middels midje
- Innersøm på innershorts i str. M: 11 cm

Shop the look