Stride Cropped Long Sleeve Wmn Light Blue

314 NOK

449 NOK

Kort langermet topp i nettingmateriale.

Størrelse

Tekniske egenskaper

Dette plagget slipper gjennom luft slik at du kan kjenne deg tørr og sval, selv under de hardeste treningsøktene.
Plagget er helt eller delvis produsert av resirkulert materiale. Se spesifikasjonene for å se detaljer. Ved å bruke resirkulerte materialer bruker vi ressurser som allerede er i omløp. Som en del av klimastrategien vår skal 80 % av alt materiale som brukes i produktene våre være resirkulert innen 2025.

Vask: Vaskes ved maks. 40° C. Ikke bruk tøymykner ved vasking. Må ikke brukes i tørketrommel. Vaskes med lignende farger.

Varenr.: 13209-155

Vår ambisjon er å sende bestillingen så snart som mulig. Hvis du bestiller før 13.00, vil den bli sendt samme dag! Husk at leveransen kan være lengre i perioder med høyt salg og helligdager. Ved kassen ser du nøyaktig hvilke priser og leveringsmetoder som gjelder for bestillingen din. Prisene i vår nettbutikk er inkludert moms (mva). Alle priser er oppført eksklusive fraktkostnader. Fraktkostnad er lagt til prisen og betales av kunden. Fraktkostnad er kunngjort ved bestilling. Vi tilbyr retur innen 30 dager og gratis bytte. Retur uten bytte til et annet produkt koster 49 NOK. Returer sendes via samme leverandør som leverte bestillingen.

Beskrivelse

Modell 1 er 176 cm høy og bruker størrelse XS.

Kort langermet topp i nettingmateriale. Den korte Stride-toppen med lange ermer er laget for tøffe treningsøkter. Den er laget av et tynt og lett nettingmateriale med en bomullsfølelse som puster og holder deg kjølig. Med raglan-ermer, splitter i sidene og flatskåret kant, vil denne langermede toppen gi deg full bevegelighet under enhver trening. Fremskutte sidesømmer for en flatterende look.

- DRI-RELEASE: 81 % resirkulert polyester 14 % bomull 5 % spandex
- ICIW-logo foran
- Ryggen er lengrt enn foran
- Kort modell

Shop the look