Stance Cropped Long Sleeve Wmn Beige

150 NOK

499 NOK

Kort topp med integrert BH.

Størrelse

Tekniske egenskaper

Toppen har en innebygd sports-BH for å optimalisere treningsgarderoben din.
BH-en har formstøpte skåler for best mulig passform. Skålene gir god støtte uten å begrense bevegelsesfriheten.

Vask: Vaskes ved maks. 40° C. Ikke bruk tøymykner ved vasking. Må ikke brukes i tørketrommel. Vaskes med lignende farger.

Varenr.: 13184-164

Vår ambisjon er å sende bestillingen så snart som mulig. Hvis du bestiller før 13.00, vil den bli sendt samme dag! Husk at leveransen kan være lengre i perioder med høyt salg og helligdager. Ved kassen ser du nøyaktig hvilke priser og leveringsmetoder som gjelder for bestillingen din. Prisene i vår nettbutikk er inkludert moms (mva). Alle priser er oppført eksklusive fraktkostnader. Fraktkostnad er lagt til prisen og betales av kunden. Fraktkostnad er kunngjort ved bestilling. Vi tilbyr retur innen 30 dager og gratis bytte. Retur uten bytte til et annet produkt koster 49 NOK. Returer sendes via samme leverandør som leverte bestillingen.

Beskrivelse

Modell 1 er 178 cm høy og bruker størrelse XS.

Kort topp med integrert BH. Stance Kort Long Sleeve er laget av et tynt joggestoffmateriale, designet for treningsstudioet, dansestudioet eller den kan brukes som fritidsplagg. Den har en integrert BH med formstøpte skåler, en støttende tape under bysten og strikk bak i livet for en tettsittende passform. Åpne skuldre og justerbare ermer

- 65 % polyester 30 % bomull 5 % spandex
- ICIW-logo på ermene
- Justerbare ermer
- Åpne skuldre
- Formstøpte skåler
- Kort passform

Shop the look