Soft Knit Oversized Crewneck White

719 NOK

899 NOK

Genser med rund hals i et behagelig strikket materiale. Avslappet passform.

Størrelse

Tekniske egenskaper

Plagget har en oversized og løs passform for optimal bekvemmelighet.

Vask: Vaskes ved maks. 30° C. Ikke bruk tøymykner ved vasking. Må ikke brukes i tørketrommel. Vaskes med lignende farger. Tørkes flatt etter vask.

Varenr.: 13418-002

Vår ambisjon er å sende bestillingen så snart som mulig. Hvis du bestiller før 13.00, vil den bli sendt samme dag! Husk at leveransen kan være lengre i perioder med høyt salg og helligdager. Ved kassen ser du nøyaktig hvilke priser og leveringsmetoder som gjelder for bestillingen din. Prisene i vår nettbutikk er inkludert moms (mva). Alle priser er oppført eksklusive fraktkostnader. Fraktkostnad er lagt til prisen og betales av kunden. Fraktkostnad er kunngjort ved bestilling. Vi tilbyr retur innen 30 dager og gratis bytte. Retur uten bytte til et annet produkt koster 49 NOK. Returer sendes via samme leverandør som leverte bestillingen.

Beskrivelse

Modell 1 er 176 cm høy og bruker størrelse S.

Genser med rund hals i et behagelig strikket materiale. Soft Knit Crewneck er din nye bestevenn i sofaen etter trening eller på hviledagen. Materialet i bomullsblanding er tungt og mykt for optimal komfort. Genseren har ribbede mansjetter og en behagelig, avslappet passform med nedsenket skulder. Vi anbefaler at plagget oppbevares brettet og liggende for å holde formen.

- 90 % bomull, 10 % elastan
- 680 g/m² kraftig ribbet materiale
- Brodert ICIW-logo
- Avslappet passform
- Full lengde

Shop the look