Shourai Cropped Long Sleeve Wmn Winter Teal

419 NOK

599 NOK

Avkortet langermet topp.

Størrelse

Tekniske egenskaper

Plagget er helt eller delvis produsert av resirkulert materiale. Se spesifikasjonene for å se detaljer. Ved å bruke resirkulerte materialer bruker vi ressurser som allerede er i omløp. Som en del av klimastrategien vår skal 80 % av alt materiale som brukes i produktene våre være resirkulert innen 2025.

Vask: Vaskes ved maks. 40° C. Ikke bruk tøymykner ved vasking. Må ikke brukes i tørketrommel. Vaskes med lignende farger.

Materiale: Ribbed

Varenr.: 13388-311

Vår ambisjon er å sende bestillingen så snart som mulig. Hvis du bestiller før 13.00, vil den bli sendt samme dag! Husk at leveransen kan være lengre i perioder med høyt salg og helligdager. Ved kassen ser du nøyaktig hvilke priser og leveringsmetoder som gjelder for bestillingen din. Prisene i vår nettbutikk er inkludert moms (mva). Alle priser er oppført eksklusive fraktkostnader. Fraktkostnad er lagt til prisen og betales av kunden. Fraktkostnad er kunngjort ved bestilling. Vi tilbyr retur innen 30 dager og gratis bytte. Retur uten bytte til et annet produkt koster 49 NOK. Returer sendes via samme leverandør som leverte bestillingen.

Beskrivelse

Modell 1 er 174 cm høy og bruker størrelse XS.

Shourai er en treningskolleksjon som henter inspirasjon fra hverdagens superhelter. Plaggene er laget for å være både funksjonelle og futuristiske og noe utenom det vanlige. Kolleksjonen er laget av resirkulerte og organiske materialer med detaljer av høy kvalitet.

Avkortet langermet topp. Toppen har et dobbelt lag med spenne foran og åpen rygg. Den er laget av et solid ribbet materiale med utsvingte ermer.

- 87 % resirkulert nylon, 13 % spandex
- Spennedesign under brystet
- Shourai-logo
- Avkortet lengde

Shop the look