Scrunch Long Sleeve Anthracite Wmn

250 NOK

499 NOK

Kort langermet topp med scrunch-effekt.

Størrelse

Tekniske egenskaper

Dette plagget er designet med snor i midjen, slik at du kan justere passformen og sørge for at plagget holder seg på plass når du trener. Ta ut snoren før vask, slik at den ikke blir ripet opp i vaskemaskinen.
Dette plagget slipper gjennom luft slik at du kan kjenne deg tørr og sval, selv under de hardeste treningsøktene.
Plagget er produsert i EU. Innenfor EU produserer vi i dag klær i Portugal, Litauen og Ungarn.

Vask: Vaskes ved maks. 40° C. Ikke bruk tøymykner ved vasking. Må ikke brukes i tørketrommel. Vaskes med lignende farger.

Varenr.: 11718-057

Vår ambisjon er å sende bestillingen så snart som mulig. Hvis du bestiller før 13.00, vil den bli sendt samme dag! Husk at leveransen kan være lengre i perioder med høyt salg og helligdager. Ved kassen ser du nøyaktig hvilke priser og leveringsmetoder som gjelder for bestillingen din. Prisene i vår nettbutikk er inkludert moms (mva). Alle priser er oppført eksklusive fraktkostnader. Fraktkostnad er lagt til prisen og betales av kunden. Fraktkostnad er kunngjort ved bestilling. Vi tilbyr retur innen 30 dager og gratis bytte. Retur uten bytte til et annet produkt koster 49 NOK. Returer sendes via samme leverandør som leverte bestillingen.

Beskrivelse

Modell 1 er 180 cm høy og bruker størrelse M.

Modell 2 er 180 cm høy og bruker størrelse M.

Scrunch er et enestående produkt i sortimentet med et design som fremhever formene på en smigrende måte! Fremhev formene dine med scrunch-effekt bak. Materialet kjennes mykt og godt mot kroppen og tightsen har gode pusteegenskaper. Hva mer kan man ønske seg av treningstøyet sitt?

- V-hals
- Laget i EU
- Materiale med høy ytelse fra Europa
- Liten ICIW-logo foran
- God pustbarhet
- Justerbar knytedetalje foran
- Kort passform
- 77% Polyamide 23% Elastane

Shop the look