Nimble Cropped Crewneck Dusty Brown

240 NOK

599 NOK

Kort-topp med rund hals og lange ermer.

Størrelse

Nimble Tights Greige

Gå til produkt

Tekniske egenskaper

Økologisk bomull dyrkes uten bruk av farlige kjemikalier, gjødsel og sprøytemidler, og gir bedre landbrukspraksis som bidrar til å bevare både vann- og landressurser.

Vask: Vaskes ved maks. 40° C. Ikke bruk tøymykner ved vasking. Må ikke brukes i tørketrommel. Vaskes med lignende farger.

Varenr.: 13131-280

Vår ambisjon er å sende bestillingen så snart som mulig. Hvis du bestiller før 13.00, vil den bli sendt samme dag! Husk at leveransen kan være lengre i perioder med høyt salg og helligdager. Ved kassen ser du nøyaktig hvilke priser og leveringsmetoder som gjelder for bestillingen din. Prisene i vår nettbutikk er inkludert moms (mva). Alle priser er oppført eksklusive fraktkostnader. Fraktkostnad er lagt til prisen og betales av kunden. Fraktkostnad er kunngjort ved bestilling. Vi tilbyr retur innen 30 dager og gratis bytte. Retur uten bytte til et annet produkt koster 49 NOK. Returer sendes via samme leverandør som leverte bestillingen.

Beskrivelse

Modell 1 er 175 cm høy og bruker størrelse XS.

Kort-topp med rund hals og lange ermer. Denne korte toppen med rund hals er det ekstra overlaget du trenger etter en utfordrende yogaøkt. Den er laget av et organisk gensermateriale med rullekant. Litt kortere foran og senket skuldersøm for en hverdagslig look.

- 100% økologisk bomull
- ICIW brodert logo
- Råskåret fald
- Kort fasong

Shop the look