Stance Pants Wmn Burgundy

799 NOK

799 NOK

Myke cargobukser med lommer.

Størrelse

Stance Cropped T-shirt Wmn Light Mauve

Gå til produkt

Tekniske egenskaper

Plagget har en oversized og løs passform for optimal bekvemmelighet.
Dette plagget har én eller flere lommer slik at du kan holde orden på småting når du trener. Noen lommer har glidelås, andre er åpne. Les den tekniske spesifikasjonen for informasjon om akkurat dette plagget.

Vask: Vaskes ved maks. 40° C. Ikke bruk tøymykner ved vasking. Må ikke brukes i tørketrommel. Vaskes med lignende farger.

Varenr.: 13189-006

Vår ambisjon er å sende bestillingen så snart som mulig. Hvis du bestiller før 13.00, vil den bli sendt samme dag! Husk at leveransen kan være lengre i perioder med høyt salg og helligdager. Ved kassen ser du nøyaktig hvilke priser og leveringsmetoder som gjelder for bestillingen din. Prisene i vår nettbutikk er inkludert moms (mva). Alle priser er oppført eksklusive fraktkostnader. Fraktkostnad er lagt til prisen og betales av kunden. Fraktkostnad er kunngjort ved bestilling. Vi tilbyr retur innen 30 dager og gratis bytte. Retur uten bytte til et annet produkt koster 49 NOK. Returer sendes via samme leverandør som leverte bestillingen.

Beskrivelse

Modell 1 er 173 cm høy og bruker størrelse XS.

Myke cargobukser med lommer. Med Stance bukser trener du med stil på treningsstudioet. Materialet er mykt og elastisk for ultimat komfort. Cargolommer med snøring nederst i bena og to håndlommer for alle eiendelene dine. Strikk i livet og snøring nederst i bena for perfekt passform. Sømdetaljer ved knærne og en D-ring i midjen til nøkler.

- 49 % polyester 44 % rayon 7 % spandex
- ICIW-logo i sidene
- Åpne frontlommer
- Justerbare benlommer
- Falske baklommer
- D-ring foran
- Løs passform

Shop the look