Soft Knit Oversized Pants White

799 NOK

999 NOK

Lounge-bukse i behagelig strikket materiale. Avslappet passform.

Størrelse

Soft Knit Oversized Crewneck White

Gå til produkt

Tekniske egenskaper

Plagget har en oversized og løs passform for optimal bekvemmelighet.
Dette plagget har én eller flere lommer slik at du kan holde orden på småting når du trener. Noen lommer har glidelås, andre er åpne. Les den tekniske spesifikasjonen for informasjon om akkurat dette plagget.

Vask: Vaskes ved maks. 30° C. Ikke bruk tøymykner ved vasking. Må ikke brukes i tørketrommel. Vaskes med lignende farger. Tørkes flatt etter vask.

Varenr.: 13421-002

Vår ambisjon er å sende bestillingen så snart som mulig. Hvis du bestiller før 13.00, vil den bli sendt samme dag! Husk at leveransen kan være lengre i perioder med høyt salg og helligdager. Ved kassen ser du nøyaktig hvilke priser og leveringsmetoder som gjelder for bestillingen din. Prisene i vår nettbutikk er inkludert moms (mva). Alle priser er oppført eksklusive fraktkostnader. Fraktkostnad er lagt til prisen og betales av kunden. Fraktkostnad er kunngjort ved bestilling. Vi tilbyr retur innen 30 dager og gratis bytte. Retur uten bytte til et annet produkt koster 49 NOK. Returer sendes via samme leverandør som leverte bestillingen.

Beskrivelse

Modell 1 er 176 cm høy og bruker størrelse S.

Lounge-bukse i behagelig strikket materiale. Soft Knit Pants er din nye bestevenn i sofaen etter treningsøkten. Materialet i bomullsblanding er tungt og mykt for optimal komfort. Buksen har en rett passform med snøring i livet og åpne lommer foran. Vi anbefaler at plagget oppbevares brettet og liggende for å holde formen.

- 87 % bomull, 13 % nylon
- 600 g/m² kraftig ribbet materiale
- Brodert ICIW-logo
- Åpne lommer foran
- Justerbar midje med elastikk og snøring
- Middels høy midje
- Full lengde

Shop the look