Charge Pants Wmn Teal

799 NOK

799 NOK

Bukser med lommer.

Størrelse

Charge Hoodie Wmn Teal

Gå til produkt

Tekniske egenskaper

Dette plagget har én eller flere lommer slik at du kan holde orden på småting når du trener. Noen lommer har glidelås, andre er åpne. Les den tekniske spesifikasjonen for informasjon om akkurat dette plagget.

Vask: Vaskes ved maks. 40° C. Ikke bruk tøymykner ved vasking. Må ikke brukes i tørketrommel. Vaskes med lignende farger.

Varenr.: 13254-137

Vår ambisjon er å sende bestillingen så snart som mulig. Hvis du bestiller før 13.00, vil den bli sendt samme dag! Husk at leveransen kan være lengre i perioder med høyt salg og helligdager. Ved kassen ser du nøyaktig hvilke priser og leveringsmetoder som gjelder for bestillingen din. Prisene i vår nettbutikk er inkludert moms (mva). Alle priser er oppført eksklusive fraktkostnader. Fraktkostnad er lagt til prisen og betales av kunden. Fraktkostnad er kunngjort ved bestilling. Vi tilbyr retur innen 30 dager og gratis bytte. Retur uten bytte til et annet produkt koster 49 NOK. Returer sendes via samme leverandør som leverte bestillingen.

Beskrivelse

Modell 1 er 176 cm høy og bruker størrelse S.

Bukser med lommer. Charge-kolleksjonen er utviklet for høyintensitiv trening. Disse buksene er laget av et mykt scuba-materiale, perfekt til å slenge på seg etter trening eller til oppvarmingen. Synlig elastisk linning med snøring samt åpne sidelommer. Konisk passform med mansjetter nederst på benet.

- 82 % nylon, 18 % spandex
- Elastisk linning med innvendig snøring
- ICIW-reflekslogo
- åpne lommer foran
- Middels midje
- Full lengde
- Atletisk passform

Shop the look