OVERSIKT

ICIW Black Week starter torsdag 16 ! Vi har samlet all nødvendig informasjon slik at du kan forberede deg og være klar til å gjøre de beste kjøpene når salget starter!
Hvis du har generelle spørsmål, kan du også sjekke ut vår FAQ.

La nedtellingen til Black Week begynne!

Når starter ICIW Black Week?
ICIW Black Week 2023 starter torsdag den 16 kl 19.00 CET.
Når slutter det? Salget varer helt til Cyber Monday den 27 november, klokken 23.59.
Når salget er over, er det over, så ikke gå glipp av denne sjansen til å gjøre årets beste kjøp!

Hva vil bli rabattert under Black Week?
Det vil være 20–70 % av ALT på siden. Så alle våre produkter i alle kolleksjonene de vil bli nedsatt med opptil 70 %.
Høres det for godt ut til å være sant? Vi vet, men det er faktisk sant.

Jeg er første gangs ICIW-kunde, er produktene gjengitt i riktig størrelse?
Med mindre de er beskrevet annerledes i produktbeskrivelsen, har alle våre produkter riktig i størrelse. Hvis du fortsatt er usikker, sørg for å sjekke størrelsesguiden vår på produktsiden.

Hvordan forbereder jeg meg?
Det beste du kan gjøre er å forberede deg i tide og planlegge kjøpet. Vi anbefaler å sjekke nettsiden på forhånd slik at du vet hvilke produkter du ønsker og kan være rask når salget starter.
Mange av produktene våre blir raskt utsolgt, så ikke vent for lenge, når de først er utsolgt, er de utsolgt.

BESTILLINGER OG KJØP

Kan jeg reservere varer?
Du kan ikke reservere varer før kjøpet er gjennomført. Husk at å legge i handlekurven ikke er det samme som å reservere varer! Hvis du vil ha noe, hent det, varene dine er ikke dine før kjøpet har gått igjennom.

Når får jeg ordrebekreftelse?
På grunn av stor etterspørsel under Black Week, kan ordrebekreftelsen din bli litt forsinket. Hvis kjøpet gikk gjennom på nettsiden, skal bekreftelsen din være på vei. Vær oppmerksom på at det kan ta opptil en time å motta den. Når du leter etter den, så ikke glem å sjekke mappen med søppelpost.

Hvor lang tid vil det ta å få svar fra kundeservice?
Vi forstår at du kan ha spørsmål eller oppleve et problem under Black Week. Vårt fantastiske kundeserviceteam jobber dag og natt for å svare på spørsmålene dine så raskt som mulig. Vær oppmerksom på at dette er en av våre travleste uker i året, og responstiden kan være litt lenger enn vanlig. Men ikke få panikk, vi jobber så hardt vi kan for å komme tilbake til deg så snart som mulig <3

Kan jeg endre bestillingen min etter kjøpet?
Når en bestilling er lagt inn, kan vi ikke gjøre endringer. Dette inkluderer å legge til en rabattkode, endre farge eller størrelse på en vare, leveringsadresse eller fraktmetode.

Hva er returpolitikken?
Vi forstår at det er en god idé å kjøpe julegaver under Black Week! Derfor utvider vi returpolicyen for produkter kjøpt under Black Week til 31. januar 2024.

FRAKT

Når får jeg Black Week-bestillingen min?
På grunn av stor etterspørsel under Black Week, kan det ta litt lenger tid å sende bestillinger. Vi gjør alt vi kan for å få bestillingen din ut til deg så snart vi kan. Vær imidlertid oppmerksom på at det kan ta noen flere dager enn vanlig.

Du vil motta en bekreftelse når bestillingen er sendt med en sporingskode. Når den er sendt, anbefaler vi at du kontakter din valgte fraktagent for mer informasjon og forventet ankomsttid for forsendelsen.

Har du fortsatt spørsmål? Sjekk vår FAQ eller send oss en melding, så kommer vi tilbake til deg!