Smash Padel Mesh T-shirt Grey Melange Men

120 NOK

399 NOK

Kortermet nettingtrøye med ICIW Padel-trykk. Standard passform.

Størrelse

Tekniske egenskaper

Vår egenutviklede Sweattech™-teknologi er lagd for å transportere fukt og svette fra kroppen til stoffets overflate, der det fordamper. Dermed kan du holde deg tørr ogt komfortabel når du trener.

Varenr.: 11677-026

Vår ambisjon er å sende bestillingen så snart som mulig. Hvis du bestiller før 13.00, vil den bli sendt samme dag! Husk at leveransen kan være lengre i perioder med høyt salg og helligdager. Ved kassen ser du nøyaktig hvilke priser og leveringsmetoder som gjelder for bestillingen din. Prisene i vår nettbutikk er inkludert moms (mva). Alle priser er oppført eksklusive fraktkostnader. Fraktkostnad er lagt til prisen og betales av kunden. Fraktkostnad er kunngjort ved bestilling. Vi tilbyr retur innen 30 dager og gratis bytte. Retur uten bytte til et annet produkt koster 49 NOK. Returer sendes via samme leverandør som leverte bestillingen.

Beskrivelse

Modell 1 er 184 cm høy og bruker størrelse M.

Kortermet nettingtrøye med ICIW Padel-trykk. Standard passform. Laget for å yte, konstruert for å vinne. Smash-kolleksjonen er designet spesifikt for Padel med take på din ytelse og utholdenhet. Med funksjonelle materialer og førsteklasses design har we’ fokusert på detaljene slik at du kan fokusere på spillet.

- Nettmateriale for overlegen luftgjennomstrømning
- Stripete ICIW-logo foran
- Hel lengde
- Standard passform
- Padel print
- 52.3% nylon 41.7% polyester 6% spandex

Shop the look