Revive Oversized T-shirt Print Men Dusty Lilac

549 NOK

549 NOK

Oversized T-skjorte i en kraftigere bomullsblanding.

Størrelse

Revive Oversized Sweatshorts Men Dusty Lilac

Gå til produkt

Tekniske egenskaper

Plagget har en oversized og løs passform for optimal bekvemmelighet.

Vask: Vaskes ved maks. 40° C. Ikke bruk tøymykner ved vasking. Må ikke brukes i tørketrommel. Vaskes med lignende farger.

Varenr.: 13464-337

Vår ambisjon er å sende bestillingen så snart som mulig. Hvis du bestiller før 13.00, vil den bli sendt samme dag! Husk at leveransen kan være lengre i perioder med høyt salg og helligdager. Ved kassen ser du nøyaktig hvilke priser og leveringsmetoder som gjelder for bestillingen din. Prisene i vår nettbutikk er inkludert moms (mva). Alle priser er oppført eksklusive fraktkostnader. Fraktkostnad er lagt til prisen og betales av kunden. Fraktkostnad er kunngjort ved bestilling. Vi tilbyr retur innen 30 dager og gratis bytte. Retur uten bytte til et annet produkt koster 49 NOK. Returer sendes via samme leverandør som leverte bestillingen.

Beskrivelse

Modell 1 er 183 cm høy og bruker størrelse M.

Revive er en kolleksjon med sweat-sett for de varmere årstidene, laget i bomullsmaterialer som er myke og behagelige uten at du blir for varm.
Oversized passform. Velg en mindre størrelse for en mer tettsittende passform.
Oversized T-skjorte i en kraftigere bomullsblanding. T-skjorten er laget av en kraftigere bomullsblanding som gjør at den er svært behagelig og holder formen godt. T-skjorten er oversized med print på brystet.
- Oversized passform
- Print med vintage-følelse
- 50 % bomull, 50 % polyester

Shop the look