Competitor Shorts Black Men

449 NOK

599 NOK

Treningsshorts med refleksdetaljer bak.

Størrelse

Tekniske egenskaper

Dette plagget er designet med snor i midjen, slik at du kan justere passformen og sørge for at plagget holder seg på plass når du trener. Ta ut snoren før vask, slik at den ikke blir ripet opp i vaskemaskinen.

Vask: Vaskes ved maks. 40° C. Ikke bruk tøymykner ved vasking. Må ikke brukes i tørketrommel. Vaskes med lignende farger.

Varenr.: 10710-001

Vår ambisjon er å sende bestillingen så snart som mulig. Hvis du bestiller før 13.00, vil den bli sendt samme dag! Husk at leveransen kan være lengre i perioder med høyt salg og helligdager. Ved kassen ser du nøyaktig hvilke priser og leveringsmetoder som gjelder for bestillingen din. Prisene i vår nettbutikk er inkludert moms (mva). Alle priser er oppført eksklusive fraktkostnader. Fraktkostnad er lagt til prisen og betales av kunden. Fraktkostnad er kunngjort ved bestilling. Vi tilbyr retur innen 30 dager og gratis bytte. Retur uten bytte til et annet produkt koster 49 NOK. Returer sendes via samme leverandør som leverte bestillingen.

Beskrivelse

Modell 1 er 189 cm høy og bruker størrelse L.

Competitor-kolleksjonen er laget for å forbedre ytelsen på høyeste nivå. Detaljer, tekstiler og funksjoner – alle disse forenes i Competitor-kolleksjonen.

- Laserskårede hull for bedre luftgjennomstrømning og ventilasjon
- Svarte refleksdetaljer på baksiden
- Doble frontlommer
- Elastisk bånd og snøring i midjen
- Slitesterkt, tøyelig og lett stoff
- 17 cm innersøm
- 90% Polyester 10% Spandex