Shourai 1/4 Zip LS Men Black

699 NOK

699 NOK

Lang ermet trøye i et mykt, ribbet materiale.

Størrelse

Tekniske egenskaper

Økologisk bomull dyrkes uten bruk av farlige kjemikalier, gjødsel og sprøytemidler, og gir bedre landbrukspraksis som bidrar til å bevare både vann- og landressurser.
Dette plagget har én eller flere lommer slik at du kan holde orden på småting når du trener. Noen lommer har glidelås, andre er åpne. Les den tekniske spesifikasjonen for informasjon om akkurat dette plagget.

Vask: Vaskes ved maks. 40° C. Ikke bruk tøymykner ved vasking. Må ikke brukes i tørketrommel. Vaskes med lignende farger.

Materiale: Ribbed

Varenr.: 13383-001

Vår ambisjon er å sende bestillingen så snart som mulig. Hvis du bestiller før 13.00, vil den bli sendt samme dag! Husk at leveransen kan være lengre i perioder med høyt salg og helligdager. Ved kassen ser du nøyaktig hvilke priser og leveringsmetoder som gjelder for bestillingen din. Prisene i vår nettbutikk er inkludert moms (mva). Alle priser er oppført eksklusive fraktkostnader. Fraktkostnad er lagt til prisen og betales av kunden. Fraktkostnad er kunngjort ved bestilling. Vi tilbyr retur innen 30 dager og gratis bytte. Retur uten bytte til et annet produkt koster 49 NOK. Returer sendes via samme leverandør som leverte bestillingen.

Beskrivelse

Modell 1 er 186 cm høy og bruker størrelse L.

Shourai er en treningskolleksjon som henter inspirasjon fra hverdagens superhelter. Plaggene er laget for å være både funksjonelle og futuristiske og noe utenom det vanlige. Kolleksjonen er laget av resirkulerte og organiske materialer med detaljer av høy kvalitet.

Lang ermet trøye i et mykt, ribbet materiale. Denne langermede toppen har glidelås foran, stående krage og lommedetaljer på ermene.

– 57 % bomull, 38 % polyester og 5 % elastan
– YKK-glidelås midt foran
– Glidelåslomme på høyre erme og flaptop-lomme på venstre erme
– Shourai-logo
– Normal passform

Shop the look