Charge Longsleeve Men Acid Yellow

180 NOK

599 NOK

Langermet trøye med refleksdetaljer.

Størrelse

Charge Pants Men Black

Gå til produkt

Tekniske egenskaper

Dette plagget har refleksdetaljer både bak og foran for full synlighet i mørket.

Vask: Vaskes ved maks. 40° C. Ikke bruk tøymykner ved vasking. Må ikke brukes i tørketrommel. Vaskes med lignende farger.

Varenr.: 13244-293

Vår ambisjon er å sende bestillingen så snart som mulig. Hvis du bestiller før 13.00, vil den bli sendt samme dag! Husk at leveransen kan være lengre i perioder med høyt salg og helligdager. Ved kassen ser du nøyaktig hvilke priser og leveringsmetoder som gjelder for bestillingen din. Prisene i vår nettbutikk er inkludert moms (mva). Alle priser er oppført eksklusive fraktkostnader. Fraktkostnad er lagt til prisen og betales av kunden. Fraktkostnad er kunngjort ved bestilling. Vi tilbyr retur innen 30 dager og gratis bytte. Retur uten bytte til et annet produkt koster 49 NOK. Returer sendes via samme leverandør som leverte bestillingen.

Beskrivelse

Modell 1 er 188 cm høy og bruker størrelse M.

Langermet trøye med refleksdetaljer. Charge-kolleksjonen er utviklet for høyintensitiv trening. Denne langermede modellen har isydde ermer foran og raglanermer bak for full bevegelsesfrihet med en formet og tapet skuldersøm for et flott uttrykk. Materialet er et lett, tøyelig og funksjonelt materiale som vil gjøre at du kan yte ditt beste. Stropp bak i nakken til f.eks. ledningen til hodetelefonene eller til å henge opp trøyen etter en svett treningsøkt.

- 85 % nylon, 15 % spandex
- Isydde ermer og raglanermer
- Toppen er lenger bak
- Svart reflekslogo foran
- Svart refleksstripe bak
- Stropp bak i nakken
- Normal passform