Stride Hoodie Men Steel Blue

639 NOK

799 NOK

Hettegenser for trening med sidelomme.

Størrelse

Tekniske egenskaper

Plagget har en hette med snøring så du kan justere passformen.
Dette plagget har én eller flere lommer slik at du kan holde orden på småting når du trener. Noen lommer har glidelås, andre er åpne. Les den tekniske spesifikasjonen for informasjon om akkurat dette plagget.

Vask: Vaskes ved maks. 40° C. Ikke bruk tøymykner ved vasking. Må ikke brukes i tørketrommel. Vaskes med lignende farger.

Varenr.: 13198-084

Vår ambisjon er å sende bestillingen så snart som mulig. Hvis du bestiller før 13.00, vil den bli sendt samme dag! Husk at leveransen kan være lengre i perioder med høyt salg og helligdager. Ved kassen ser du nøyaktig hvilke priser og leveringsmetoder som gjelder for bestillingen din. Prisene i vår nettbutikk er inkludert moms (mva). Alle priser er oppført eksklusive fraktkostnader. Fraktkostnad er lagt til prisen og betales av kunden. Fraktkostnad er kunngjort ved bestilling. Vi tilbyr retur innen 30 dager og gratis bytte. Retur uten bytte til et annet produkt koster 49 NOK. Returer sendes via samme leverandør som leverte bestillingen.

Beskrivelse

Modell 1 er 183 cm høy og bruker størrelse M.

Hettegenser for trening med sidelomme. Stride Hoodie er en hettegenser laget for trening og oppvarming. Det er laget av behagelig bomullsblandingsmateriale som holder fasongen vask etter vask. Det er litt lenger bak enn foran, har en fôret hette med gummidyppede snorer, og små sidehull med revnesperrer. Glidelåslomme på den ene siden.

- 59.4% Bomull, 34.1% Polyester 6.5% Elastane
- ICIW logo foran
- Justerbar hette
- Standard passform
- Glidelåslomme på siden
- Lengre bak, for komfort og stil

Shop the look