Stride Sweat Pants Men Grey

639 NOK

799 NOK

Joggebukser med lommer.

Størrelse

Stride Hoodie Men Black

Gå til produkt

Tekniske egenskaper

Dette plagget har én eller flere lommer slik at du kan holde orden på småting når du trener. Noen lommer har glidelås, andre er åpne. Les den tekniske spesifikasjonen for informasjon om akkurat dette plagget.

Vask: Vaskes ved maks. 40° C. Ikke bruk tøymykner ved vasking. Må ikke brukes i tørketrommel. Vaskes med lignende farger.

Varenr.: 13201-008

Vår ambisjon er å sende bestillingen så snart som mulig. Hvis du bestiller før 13.00, vil den bli sendt samme dag! Husk at leveransen kan være lengre i perioder med høyt salg og helligdager. Ved kassen ser du nøyaktig hvilke priser og leveringsmetoder som gjelder for bestillingen din. Prisene i vår nettbutikk er inkludert moms (mva). Alle priser er oppført eksklusive fraktkostnader. Fraktkostnad er lagt til prisen og betales av kunden. Fraktkostnad er kunngjort ved bestilling. Vi tilbyr retur innen 30 dager og gratis bytte. Retur uten bytte til et annet produkt koster 49 NOK. Returer sendes via samme leverandør som leverte bestillingen.

Beskrivelse

Modell 1 er 189 cm høy og bruker størrelse L.

Joggebukser med lommer. Stride Sweatpants er en joggebukse laget for trening og oppvarming. De er laget av et behagelig bomullsblandingsmateriale som holder fasongen vask etter vask. De har to åpne lommer, en skjult glidelåslomme, og en indre lomme for telefonen din, i et svettebestandig materiale. Elastisk snøring i midjen holder buksene på plass. Gummistriper på bakre del av buksebenet.

- 59.4% Bomull, 34.1% Polyester 6.5% Elastane
- Midjesnøring
- To åpne lommer
- Indre mobiltelefonlomme av svettesikkert materiale
- Glidelåslomme på sidesømmen for små gjenstander
- ICIW logo på forsiden
- Standard passform
- Hel lengde

Shop the look