Rush Cropped Tank Top Light Mauve

279 NOK

399 NOK

Crop top i et mykt materiale.

Størrelse

Tekniske egenskaper

TENCEL™ Lyocell er et kunstig cellulosefibermateriale. Det produseres i et lukket kretsløp, hvor alle ressurser resirkuleres med en effektivitet på ca. 99 %. Råvaren er hentet fra bærekraftig trevirke. TENCEL™ Lyocell er biologisk nedbrytbart og regnes som et av de mest miljøvennlige materialene som er tilgjengelige i dag.
Dette plagget slipper gjennom luft slik at du kan kjenne deg tørr og sval, selv under de hardeste treningsøktene.

Vask: Vaskes ved maks. 40° C. Ikke bruk tøymykner ved vasking. Må ikke brukes i tørketrommel. Vaskes med lignende farger.

Materiale: Seamless

Varenr.: 13289-194

Vår ambisjon er å sende bestillingen så snart som mulig. Hvis du bestiller før 13.00, vil den bli sendt samme dag! Husk at leveransen kan være lengre i perioder med høyt salg og helligdager. Ved kassen ser du nøyaktig hvilke priser og leveringsmetoder som gjelder for bestillingen din. Prisene i vår nettbutikk er inkludert moms (mva). Alle priser er oppført eksklusive fraktkostnader. Fraktkostnad er lagt til prisen og betales av kunden. Fraktkostnad er kunngjort ved bestilling. Vi tilbyr retur innen 30 dager og gratis bytte. Retur uten bytte til et annet produkt koster 49 NOK. Returer sendes via samme leverandør som leverte bestillingen.

Beskrivelse

Modell 1 er 179 cm høy og bruker størrelse S.

Crop top i et mykt materiale. Rush Cropped Tank top er en luftig topp til alle typer trening. Materialet er tynt og mykt for best mulig komfort. Passformen er kantet og litt lenger bak. Den har en diskré logo midt foran.

- 95 % TENCEL™ Lyocell, 5 % Elastan
- ICIW-logo foran
- 4-veis stretch-materiale
- Avkortet lengde

Shop the look