Deluxe Seamless Tights Teal

749 NOK

749 NOK

Sømløse treningsleggings med rynker bak.

Størrelse

Deluxe Seamless Adjustable Sports Bra Teal

Gå til produkt

Vask: Vaskes ved maks. 40° C. Ikke bruk tøymykner ved vasking. Må ikke brukes i tørketrommel. Vaskes med lignende farger.

Materiale: Seamless

Varenr.: 13164-137

Vår ambisjon er å sende bestillingen så snart som mulig. Hvis du bestiller før 13.00, vil den bli sendt samme dag! Husk at leveransen kan være lengre i perioder med høyt salg og helligdager. Ved kassen ser du nøyaktig hvilke priser og leveringsmetoder som gjelder for bestillingen din. Prisene i vår nettbutikk er inkludert moms (mva). Alle priser er oppført eksklusive fraktkostnader. Fraktkostnad er lagt til prisen og betales av kunden. Fraktkostnad er kunngjort ved bestilling. Vi tilbyr retur innen 30 dager og gratis bytte. Retur uten bytte til et annet produkt koster 49 NOK. Returer sendes via samme leverandør som leverte bestillingen.

Beskrivelse

Modell 1 er 175 cm høy og bruker størrelse S.

Sømløse treningsleggings med rynker bak. Når bare det beste er godt nok. Deluxe Seamless-kolleksjonen er strikket i Portugal av de fineste garnene på markedet. Det supermyke og fireveis tøyelige stoffet har kontrastdetaljer og gir selvfølgelig full bevegelighet, uansett hva slags oppgave eller trening du har foran deg. Høyt liv med ribbestrikkede detaljer, rynker bak og full lengde.

– 92 % resirkulert polyamid 8 % elastan
– Reflekterende ICIW-logo
– Kontraststripe i siden
– Rynker bak
– SWEATTECH™
– Høyt liv
– Full lengde

Shop the look